Vad är en Online Bakgrund Kontrollera?

En online säkerhetsprövning är en rapport som antingen utförs av en sökning på webbplatsen databaser, eller kanske fått online via ett företag specifikt för att utarbeta sådana rapporter. Bakgrunden kontroll kan innefatta sådant som kriminalregistret och hemvist historia. Ofta kan dessa rapporter kan erhållas på några minuter, beroende på hur specifik en behov att betänkandet.

Det finns många företag som lovar mycket noggranna kontroller, de flesta av de resurser som dessa företag är tillgängliga för allmänheten online. I vissa fall kan detta göra det möjligt för en person att utföra en online säkerhetsprövning till en rabatterad ränta eller till och med gratis. Men den lätthet med vilken detta skulle kunna göras varierar beroende på hur noggrann att online säkerhetsprövning kan behöva. Exempelvis kan kontroll kriminalregister för en eller två stater inte vara mycket tungt. Gör det för alla 50 stater skulle vara mycket tidskrävande.

I vissa fall kan det vara omöjligt för en enskild att få information önskade via en online säkerhetsprövning. I allmänhet är saker som kreditupplysningar endast ges till enskilda eller dem som de enskilda tillstånd för att få en kreditupplysning. I dessa fall kan vissa företag erbjuda mer än vad de verkligen kan leverera.

Vid sidan av straffrättsliga sökningar finns det ett antal andra kontrollera via nätet bakgrunden tjänster som erbjuds av många företag. En av de vanligaste är för närvarande den dag kontrollen. Detta är ett sätt att ta reda på om en potentiell dag är gift, har ett kriminellt förflutet, eller vilken typ av skulder och tillgångar han eller hon kan ha. I många fall är dessa rapporter utarbetas genom att delar av flera andra typer av rapporter, men det sker till en rabatterad ränta.

En online säkerhetsprövning kan också användas som ett sätt att återknyta kontakten med gamla vänner . Dessa brukar kallas människor söker och kommer att ge adresser för om en person har bott samt telefonnummer, vanligtvis går tillbaka ett antal år. I många fall kommer flera personer har samma namn, så några ytterligare uppgifter kan bli skyldig att se till att du har hittat rätt person. Generellt många erbjuder ett nej hitta, ingen avgift garanti för denna typ av online säkerhetsprövning.

Fastigheter är ett annat populärt område för en online säkerhetsprövning. För det mesta är fastigheter enkelt kontrolleras i många jurisdiktioner online. Det kan vara möjligt att ta reda på när en fastighet köptes, för vilket belopp, dess taxeringsvärde och skatt historia. Detta kan vara bra information, särskilt om detta paket är till salu och den person som söker information är en potentiell köpare.

Priset för ett online säkerhetsprövning varierar beroende på grundlighet och svårighetsgrad uppgift. Generellt kan vissa erhållas för något mer än $ 10 amerikanska dollar (USD), och gå upp därifrån. De flesta kontrollerna erbjuds en à la carte, men vissa företag kan även erbjuda rabatterade priser för mer än en typ av kontroll förvärvades inom ramen för samma ordning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.