Vad är PowerPoint Presentation Software?

PowerPoint ®-presentation mjukvaran är en Microsoft ® produkt som används för att skapa bildspel och presentationer. Den första versionen av PowerPoint ®-presentation mjukvaran utvecklades i slutet av 1984 av Robert Gaskins och Dennis Austin, och säljs genom sin firma, Förutseende Inc. Denna första version togs fram för Macintosh och var avsedd för företagskunder. Microsoft ® köpt Förutseende 1987 och började vidareutveckling av PowerPoint ® presentation mjukvaran på den punkten.

De främsta användarna av denna programvara är försäljning och affärsutveckling personal, lärare och utbildare. PowerPoint ®-programvara nu stuvat in i Microsoft ® Office-produkten, som ett av verktygen produktiviteten. Denna programvara är relativt lätt att använda och är utformad för att ge en nybörjare med en professionell presentation verktyg på en minimal kostnad.

Det finns tre huvudfunktioner inom PowerPoint ®-presentation program: skapande, redigering och presentation. Funktionaliteten i denna verktyg samspelar perfekt med alla andra Microsoft Office ®-program. Detta ger användaren möjlighet att kopiera och klistra in text och bilder från andra dokument och snabbt införliva dem i en presentation.

Det finns två metoder för att skapa en ny presentation: använda en befintlig mall eller arbetar från en tom sida. Ta en titt på mallar för att se om det finns en som liknar dina behov. Titta på textformatering, layout av information, och bakgrundsbild. Själva texten i sig är väldigt lätt att byta, men att använda en mall är en stor tidsbesparing.

Arbeta från en tom sida är användaren fritt att utforma layouten för varje del av presentationen för att uppfylla sin vision. Denna strategi är mest produktiva för människor som har erfarenhet av att skapa presentationer och vet precis hur de vill att den ska visas. Det finns layout och formatering alternativ för att underlätta processen.

Redigera med PowerPoint ® presentation mjukvaran är mycket enkel, eftersom de alternativ som finns är standard med alla verktyg i Microsoft Office ® sviten. Användaren kan ändra formatet på någon text, skapa bakgrundsbilder, lägga till eller ta bort animeringar och skapa länkar till Internet.

bildspel eller presentation avsnittet innehåller alternativ för en tidsinställd presentation, där bilderna är inställda på att flytta med specifika intervall. Detta eliminerar behovet av att manuellt gå till nästa bild. Måste dock presentatören hålla sitt tal i synk med bildspelet på skärmen. De flesta presentatörer praxis tidpunkten i förväg, så de kan utveckla en bekväm rytm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.