Ska jag använda Free Webbsidor för min webbplats?

För dem som bara blir till idén om webbdesign, gratis webbplatshotell kan låta perfekt. Webbplatsen, och ofta verktyg för att hjälpa dig att skapa sidor, är alla där. Men som med det mesta, de som erbjuder den tjänsten skall göra pengar på det på något sätt. Som kan leda till fördelar och nackdelar med valet.

För dem som vill ha en personlig webbplats för att dela information med andra familj och vänner, en gratis hemsida värdtjänst kan vara det bästa sättet att gå. Den största fördelen är att det finns ingen kostnad. Det finns ingen anledning att oroa sig för vad domännamnet kan bero på att du vet alla som besöker sidan och kan skicka dem URL-adressen direkt. Således, för dessa människor, gratis hemsida värd är ett enkelt svar.

Även för dem som besväras av pop-up annonser är det bäst att kontrollera vidare och se vilka annonser som kan utnyttjas av en fri webbplatshotell tjänst. Vissa kan ofta använder sådana annonser. Andra kan använda annonser som skakar irriterat och är till besvär. Andra kan använda tvivelaktiga reklam metoder, som berättar varje besökare de är 10000000. Besökare till platsen och de har vunnit ett pris. Sådana annonser kan avspegla dåligt på dig, även om de inte är dina annonser.

För dem som får titta på att göra affärer över Internet, särskilt genom användning av en webbshop, gratis webbplatshotell inte ett bra val. En hemsida värd får inte innebära någon handel förmåga alls. Domännamnet kan vara lång, och kanske inte riktigt speglar din verksamhet. Vidare fortsätter en del pop-up annonser och andra annonser på sidan, har placerats där strategiskt efter att ha sökt igenom texten på webbplatsen. Därför kan annonser på din webbplats vara att främja en konkurrent.

I vissa fall, för dem som kanske vill locka fler människor till hemsidan, gratis webbplatshotell får inte valet heller. Vissa sökmotorer är programmerade att automatiskt utesluta gratis webbhotell domäner, vilket innebär att det inte finns någon chans din sida någonsin skulle plockas upp. Andra kanske sätter av lägre i söklistor. Så om det finns tusentals eller miljontals webbplatser på denna fråga är det precis lika dålig som inte listan alls.

Fri webbplatshotell tjänster överklaga till en mycket speciell nisch. För vissa kan de vara rätt val. För andra kan det vara en mycket dålig erfarenhet. Det bästa alternativet du har, om hänsyn till en gratis hemsida värd, är att grundligt undersöka de tillgängliga alternativen. Läs recensioner och titta på andra platser från värden. Vissa värdar kan vara bättre än andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.