Hur väljer jag de bästa 13 "laptop?

Om du letar efter en 13 "laptop, är det troligt att storlek, kostnad eller båda är primära problem. För att hitta rätt 13" laptop för dig, kommer du vill göra en lista över prioriteringar, och sedan söka för bärbara datorer som passar denna lista. Som med alla bärbara datorer, måste du också bestämma vilken programvara och hårdvara är rätt för dig.

Först och främst måste du bestämma om du letar efter en Windows eller Mac laptop. Naturligtvis kan du alltid installera ett annat operativsystem, men dessa två är de mest populära i särklass. De flesta bärbara datorer levereras med en mängd olika användbara hårdvara såsom inbyggt trådlöst internet, dvd-spelare och CD /DVD brännare. Se bara till att din 13 "laptop har de funktioner som är viktigast för dig. Beroende på dina andra prioriteringar, kan du behöva göra vissa uppoffringar för att ta emot priset eller vikt du vill ha.

Nu när du har bestämt dig om de grundläggande delarna av din bärbara dator måste du bestämma om priset eller storleken är viktigast för dig. På grund av sin ringa storlek, en 13 "laptop kan ibland betecknas som" ultra tunna "eller" ultra light. "Du betalar vanligtvis betydligt mer för att underlätta för storlek och vikt. En särskilt extremt tunn och lätt 13" laptop kan vara fyra eller fem gånger dyrare än en liknande modell som är lite tyngre och tjockare.

Eftersom det brukar vara en avvägning mellan storlek och pris, är det bra att ha i åtanke hur mycket du är villig att betala, och hur liten och lätt att du behöver din dator vara. Ett bra sätt att gå att hitta en prisnivå för din 13 "laptop är att bestämma i förväg hur viktigt storlek och vikt. Om du planerar att använda din bärbara dator för vandring och företag och du kommer att behöva bära den ofta och under långa perioder kan det vara värt att betala mer för ökad komfort och bekväm av en tunn, lätt bärbar dator. Å andra sidan, om du endast transporterar det till och från arbetet eller mellan rummen i ditt hem, kanske du kan offra lite i storlek och vikt, för att få en billigare modell, eller lägga till extra funktioner, en större hårddisk eller mer minne.

När du har listat ut de viktigaste funktionerna på din 13 "laptop, besöka några lokala datorn elektronikaffärer och ge vissa en provkörning. Med grunderna tänkte att du, med funktioner som tangentbord storlek, ljusstyrka, och placering av externa portar kan hjälpa dig att välja precis rätt laptop för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.