Hur väljer jag "Best Service E-Blast?

Det är viktigt att du väljer en legitim e-företag blast tjänst. För att göra detta, tala med tidigare kunder och vara säker på att ingen av dem har rapporterats för spam eller andra oetiska aktiviteter i relation till deras e-marknadsföringskampanj. Detta hjälper dig att kontrollera att dina potentiella kunder är de som har begärt information. Du kan också jämföra företag baserat på pris och kvaliteten på de listor som de tillhandahåller.

Det finns två typer av tjänster email blast leverantörer. Vissa ge kunderna e-postlistor som är riktade mot den typ av konsumenternas behov. Det är där försiktighet iakttas, eftersom de listor som du köper kanske inte är värt investeringen. förtecknas Människor kan ha begärt information år tidigare kan eller aldrig har uttryckt intresse alls. Se till att få referenser till tidigare kunder att bli säker på att det har varit några klagomål. Du kan även kontrollera med Better Business Bureau.

Du kan välja en e-företag spränga tjänst som specialiserat sig bara med att sammanställa särskilda e-postlistor för dig genom ett onlinesystem och regelbundet skickar nyhetsbrev, e-post marknadsföring eller försäljning brev till din lista. Det sätt du får din lista kan variera, men det kommer i allmänhet kommer genom kontakt med potentiella kunder via telefon eller e-post. Du kan skapa e-post i förväg, och de kommer att sändas vid lämpliga intervall för varje person.

Priset är en annan faktor att beakta när man väljer en tjänst e-blast. Vissa företag får ta ut av det antal mejl skickas med antalet försändelser per år, eller båda. Du kommer sannolikt kunna anpassa antalet försändelser du vill ha där ditt företag och enskilda marknadsföring. Var noga med att jämföra priser genom att tala med olika leverantörer och diskutera särskilda priser, rabatter eller erbjudanden de kan ha.

I vissa fall kanske du kan betala med försändelsen, vilket innebär att i stället för att registrera dig för ett visst antal försändelser per år, kan du skapa dig databas med namn och ge instruktioner om när och till vem skicka e-post. Till exempel kan du ställa upp saker för att skicka ett e-postmeddelande till nya medlemmar i din webbplats och sedan skicka ytterligare e-postmeddelanden från fall till fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.