Hur utför jag Keyword Research?

Utföra sökord forskning kan tyckas vara en lätt sak att göra, men många projekt sökordet kräver faktiskt timmar av omfattande forskning. Det första steget mot verkställande någon typ av sökord forskning är att skapa en lista med sökord. Detta kan verka relativt enkelt, men som inte kunde vara längre från sanningen.

För att innehålla en lista med sökord är det viktigt att tänka som en av dina kunder eller läsare. Genom att ta tid att skriva ner ett antal olika sökord möjligheter kan du börja att begränsa en sökordslista. Undvik att använda någon alltför allmänna ord som "shoe" eller "hatt", och försöka att fokusera på orden som är ämnesspecifika. Du kanske också vill ta en titt på de ord som alla eventuella konkurrenter för närvarande använder, och försöka komma med unika sökord baserade på konkurrent sökord.

Nästa, leta efter en gammal beprövad sökordsverktyget. Det finns många olika gratis sökordsverktyg på Internet, och många av dessa verktyg kommer att vara värt mödan. Genom att ange tänkbara nyckelord i en sökordsverktyget sökruta, kan du avgöra vilka sökord som de flesta människor söker. Du kan också läsa om hur många människor som letar efter ett visst ord tillsammans med alternativa ord att du inte kan ha ansett.

När du har samlat en lista över populära sökord sedan kan du börja bygga ditt innehåll kring dessa ord. Försök att använda sökord som är specifika för den produkt eller tjänst som du säljer. Se också till att innehållet du inkluderar på din webbplats är väl undersökta, omfattande och informativa. Människor som kommer till en sida fylld med reklam är inte benägna att köpa något från den här typen av webbplats. I stället skapa en webbplats som är fullmatat med användbar information som människor vill läsa och lära sig om. Detta är det bästa sättet att fånga läsarens uppmärksamhet och hålla den uppmärksamhet länge nog för att sälja en produkt eller tjänst.

Generellt väljer 3-4 sökord termer per sida är optimal. Även om ditt sökord forskning kan avslöja mer än fyra villkor som kan tillämpas på varje sida, lägga till mer än fyra ord kan göra innehållet på sidan onaturligt. Om du inte vet hur man infoga sökord i webbplatsens innehåll naturligt, kan du överväga att anlita ett professionellt innehåll författaren. Genom att förse en författare med uppgifter som samlats in från ditt första sökord forskning, kan dessa yrkesutövare skapa intressanta sökord fyllda innehåll. Även om sökord forskning är inte en enkel sak, utför rätt typ av sökord forskning kan leda till ökad försäljning, mer trafik, och i slutändan fler kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.