Hur hittar jag Helpful Utbildningsprogramvara?

Educational programvaran finns för alla åldrar, men vanligen inriktad på barn. Väl utformade pedagogisk programvara ger användaren möjlighet att utforska ett nytt koncept och samtidigt ge korrekt och intressant information i ett format som håller användare som är intresserad. Pedagogisk programvara kan göras i form av ett spel, ett uppslagsverk stil-format, eller något annat som programvaran designers kan tänka sig att stimulera sinnet. Det kan vara svårt att finna hög kvalitet, bra utbildning programvara, även om det finns några resurser som kan hjälpa dig.

Det bästa sättet att hitta bra mjukvara för utbildning är att fråga. Om du letar efter pedagogisk programvara för barn, fråga din lärare eller bibliotekarie om hjälp. Många lärare och barn bibliotekarier skickas över kopior av pedagogisk programvara och ha tillgång till över nätverk som rekommenderar hög kvalitet programvara. Dessutom vet ditt barns lärare om hur ditt barn lär sig, och kan rekommendera programvara som tjänar ditt barn väl. Bibliotekarierna har dessutom ofta favorit pedagogisk programvara program som de rekommenderar gärna.

Granskning publikationer och webbplatser är också ett utmärkt val. Många föräldraskap tidskrifter och webbplatser har en översyn avsnitt så att föräldrar kan utbyta information om produkter på marknaden som sträcker sig från bilsäten pedagogisk programvara. Genom att läsa recensioner andra föräldrar har skrivit, kan du avgöra hur effektivt programmet är, hur lätt att använda det är och om den är lämplig för ditt barns lärande stil eller utbildningsnivå.

Be andra föräldrar direkt också en utmärkt resurs för att finna bra pedagogisk programvara. Att bli vän med andra föräldrar också skapar en stödjande gemenskap nätverk som kan vara mycket värdefullt. Be föräldrarna till ditt barns lekkamrater om pedagogisk programvara som de tycker är särskilt bra. Du skulle kanske också kunna testa programvaran för dig själv att se hur användbara och lämpliga du att det är.

Personal på programvara butiker kan också hjälpa dig, oavsett om du letar efter vuxna eller barn pedagogisk programvara. Försök att hitta personal som faktiskt har använt programvaran, eller som har egna barn, om du letar efter Kid's programvara. Fråga personalen om hur användbart programmet är, hur roligt det är att använda och vilken typ av material som omfattas. De anställda också skulle kunna ge rekommendationer om du berätta om vem programvaran köps för och vad du vill att de ska ta bort från upplevelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.