Hur får jag Pålitlig uppringd Internet Service?

Uppringt Internet är en av de ursprungliga sätten hemanvändare nås på webben. Även DSL och kabel Internet har sedan dess tagit över i popularitet på grund av sin snabbhet, tillförlitlighet och "alltid på" prestanda, uppringt Internet är ett gångbart alternativ för vissa användare. Lätt Internet-användare som vill sänka sina Internet räkning av en stor andel skulle göra klokt i att undersöka uppringda Internet-tjänst för Internet-behov.

Att hitta en pålitlig Internet-tjänst kan vara lätt. Börja med att ringa uppringt Internet leverantörer och frågade om kontrakt. Många företag innebär att avtal måste använda tjänsterna. Även om det kan tyckas ovanligt, kan detta omfattar även uppringt Internet. Hitta ett företag som inte kräver avtal så att du kan prova Internet prestanda och avboka din tjänst om det inte är upp till par.

Fråga gaspedalen tjänster eller program. Många företag kommer att erbjuda uppringda Internet-tjänst att veta att den är långsam, så de kommer att konfigurera program som du kan köra på datorn för att se till att du skicka och ta emot information på optimal hastighet. Om du har ett val, begäran skiva installation så att du inte behöver vänta på program att ladda ner från Internet.

Fråga om andra tjänster som erbjuds av företaget. Det är inte ovanligt att få reda på att företag som gör reklam för bredband eller kabel Internet-tjänster även erbjuda uppringda Internettjänster. Dessa företag har vanligen konkurrenskraftig uppringd tjänst, även om de inte marknadsför dem offentligt. Fördelen med att registrera dig med ett företag som detta är att om du senare att du behöver en snabbare uppkoppling, kommer det förmodligen erbjuda dig ett specialerbjudande om du uppgraderar med dem.

Kontrollera att du har en kvalitet modem som fungerar på minst 56k bits /s. Hastigheten på ditt modem kan göra stor skillnad under din Internet beter. Se din dators hårdvara eller manual för att ta reda på om du har rätt modem.

Gå med ett företag som debiterar dig en fast avgift för obegränsad tillgång till Internet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det finns otaliga Internet-leverantörer som debiterar dig avgifter varje gång du loggar in eller ladda ner något från Internet. Det finns andra som verkar perfekt för uppringt Internet, men endast erbjuda långväga anslutning nummer. Detta i praktiken tvingar dig att göra fjärrsamtal varje gång du använder Internet. Undertecknande med den andra typen av företag kan köra din faktura högre än en bredbandstjänst skulle ha.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.