Vilka olika typer av e kampanj?

Ett e-postmeddelande kampanj, även kallat e-postmarknadsföring, är en typ av marknadsföring planen var inriktad på att få kundernas uppmärksamhet via e-post. Det finns många sätt att börja ett e-kampanj, även om vissa metoder visa sig vara mer effektivt än andra. De flesta experter överens om att det finns tre huvudsakliga kampanj planer som kommer att hjälpa alla enskilda eller företag på ett effektivt sätt marknadsföra en produkt eller tjänst.

Många företag är beroende av en e-kampanj som har "top produkter" eller "bästa produkterna. " Dessa e-postmeddelanden finns en förteckning över produkter som har valts av det företag som utfärdar e-post. När en potentiell kund öppnar denna typ av e-post, kommer de att se en lista över produkter, tillsammans med Internet-länkar som finns lätt tillgängliga. Så snart en kund klickar på en länk, han eller hon kommer att vidtas för en motsvarande produkt sida. Den här e-taktiken fungerar bara om bolaget har tillräckligt inrättat en säljande sida komplett med ett säkert betalningssystem.

Ett annat sätt att fånga en ny kund är att erbjuda kunderna ett "hur" e-post. Dessa e-postmeddelanden innehålla information om hur man fyller en uppgift eller ett projekt med lätthet. Eftersom kunderna är ofta även intresserade av hur man bättre sina liv, dessa e-postmeddelanden är mycket effektiva. Genom att helt enkelt även en av företagets produkter som en del av en "hur" e-post, kunder ofta blir intresserade av ämnet produkten. Även om dessa e-postmeddelanden fungerar relativt bra, är det viktigt att innehållet i ett e-postmeddelande fyllas med informativ information som verkligen är användbart. Annars sannolikheten att en kund kommer att öppna och läsa en framtida "hur" e-post kommer att drastiskt.

Ett flertal företag omfattar ofta "topp tio" e-postmeddelanden som tycks fånga alla mottagare. Genom att placera orden "topp tio" mitt i en ämnesraden är läsarna ofta nyfiken nog att öppna ett e-post. Själva e-postmeddelandet kan utgöras av alla topp tio-listan från topp tio produkter till toppen tio viktiga tjänster. Så länge denna typ av e-post är fylld med nyttig information, kan ett företag att kunna fånga en ny kund med en topp tio e-kampanj.

Det viktigaste att komma ihåg när man skapar någon form av e-post kampanjen är att undvika att lägga värdelös information. Även om det kan vara möjligt att tvinga en potentiell kund till att öppna och e-post med en klatschig ämnesraden, kommer många kunder förvärras med e-postmeddelanden som inte innehåller viktig information. Skapa i stället en innovativ ämnesraden som har en informativ e-organ knutet till den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.