Vilka är stegen för att bli MCSD Certified?

MCSD certifiering är ett certifieringsprogram som tillhandahålls av Microsoft Corporation. MCSD är en akronym för Microsoft Certified Solution Developer . En person som är MCSD certifierad kan analysera och utforma företagslösningar med Microsoft språk och utvecklingsverktyg. För att bli MCSD certifierad måste man bekanta sig med Microsoft språk Visual Basic och Visual C # (uttalas C Sharp), liksom med Microsofts databas utveckling plattformar, inklusive SQL (uttalas uppföljaren) server, BizTalk Server och Commerce Server.

Kurser finns från olika utbildningsföretag som lär de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara de nödvändiga prov för att bli MCSD certifierade. Det finns sammanlagt fyra tentor som måste framgångsrikt skrivas att få MCSD certifierade beteckning: en kärna examen i Solutions Architect område, ett val av ett av tre prov för utvecklingen språk område, VisualBasic, FoxPro, eller C + +, ett val av ett av tre prov från XML Web Services och Server Components området utveckling, och slutligen ett val av en av 15 prov i de valbara kategorin. Den elektiva kategorin kan den studerande att specialisera sig på ett visst språk eller tillämpning.

Det finns forum på Internet där eleverna kan diskutera MCSD krav och ställa frågor om kurserna eller nästan vad som helst att göra med att bli MCSD certifierade . Om du är intresserad av att bli MCSD certifierade, kan du dra nytta av att gå en av dessa forum att hålla dig ajour med de krav och industrin själv. Dessa forum kan också ge den studerande leder för eventuella jobb snart certifieringen är klar. Många studenter arbetar redan i branschen, och MCSD certifiering är helt enkelt ett sätt att bättre lön och bättre positioner.

MCSD certifiering är avsedd för erfarna informationsteknik (IT) proffs. Det rekommenderas att en person som har minst två års erfarenhet inom IT-området innan den blir MCSD certifierade. Vara säkra på att informationstekniken är din favorit karriär innan man investerar mycket tid, pengar och möda på att få en MCSD certifiering. Som en MCSD Certified Professional, kommer du behöva ta en ledande roll på någon team eller i företagets IT-position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.