Vilka är några kända Video Game tecken?

Eftersom uppfinningen av videospel, har vissa tecken blivit ikoniska till spelvärlden. Precis som Hamlet, Jane Eyre, eller Holden Caulfield har dessa tecken vunnit sin väg in gamers hjärtan genom tragedi, uthållighet, och ibland delat oförmåga att hoppa över en sjö full av krokodiler. Känna igen för miljontals över hela världen berömda video tecken spel etablerat en decennier lång tradition av ockuperar sinnet och ibland röra vid hjärtat.

Kända videospel tecken behöver inte vara människor eller djur, ibland kan de helt enkelt vara en otydlig cirkel med en mun. Pac-Man är ofta som en symbol för klassiska spel, med sin enkla beskrivning och grundläggande funktion. Pac-Man var en av de första spelen till huvudnummer en faktisk avbildas avatar, vilket gör Pac-Man en av de första kända figurer videospel. Han var tippad som attraktiv för både manliga och kvinnliga spelare, även om Pac-Man infördes senare, med en liten rosett på huvudet för att skilja henne från den ursprungliga.

Lek filmer, TV-program och-kort spel, det knubbiga, mustached Mario utan tvekan en av de mest kända karaktärer videospel i historien. Mario var ursprungligen icke namngiven, visas som hjälten i Nintendo arkadspelet Donkey Kong . Enligt urban legend, var den karaktär som heter "Mario" efter värden i en Nintendo kontor i USA, som liknade den knubbiga rörmokaren från Mushroom kungariket. Sedan sin start, har Mario medverkat i fler än 200 spel, och anses ofta den officiella maskot för Nintendo Corporation.

Mario på lång tid rival är en tuff kille som omfattas av spikar och en elak förmåga att spinna riktigt snabbt. Sonic the Hedgehog var flaggskeppet spel till Sega Genesis ®-systemet, och dess snabba blå huvudpersonen blev snabbt en ikon. Sedan dess har Sonic medverkat i dussintals spel och även hade sin egen tv-show och serietidningar. Han har varit kämpar man mot man med Mario i flera spel, även om rivaliteten har dött ut något sedan uppfinningen av multi-plattformsspel spel system.

Några kända datorspel tecken är kända av de effekter de har, snarare än av dem förekommer regelbundet. I den sjunde delen av extremt populära Final Fantasy spel serie, en ung och oskyldig kvinnlig karaktär vid namn Aerith Gainsborough dödades av spelets skurk, Sephiroth. Död, som kom i mitten av spelet, ansågs vara en total chock av många spelare, och mer än ett fåtal kommer att ens erkänna att gråta som svar. Många senare topplistor spel stunder är död Aerith som ett led av stora insikten om emotionella förmåga videospel.

Tecken arbetar ofta i TV-spel som de gör i något annat medium, de är tänkta som siffror både inspirerande och identifiera. De är tuffare än oss, starkare än oss, och ibland en helt annan art än oss, men ändå ge efter för våra fantasier om vad vi kan när du presenteras med ett äventyr. Kända videospel tecken är ett tecken på många saker, bland annat utmärkt marknadsföring och beroendeframkallande mönster spelet, men de kan också tjäna ett högre syfte. För många spelare, älskade ikoner företräda sina drömmar och önskemål och möjliggöra samverkan med sina egna möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.