Vilka är fördelarna med en 10 "laptop?

10 "laptop, också känd som en mini laptop, kan vara en av de hetaste datorerna på marknaden idag. De tekniska fördelar i den bärbara datorn har givit den en oöverträffad nivå av popularitet har trenden varit att gå mindre och mindre. Nu, med 10 "laptop kan fysiska begränsningar som gäller för storlek vara nära sin maximala. Även med den lilla skärmen,

de 10 "dator har vissa fördelar.

Den första fördelen är storleken. Med skärmen mäter endast 10 inches (25,4 cm) och ett hölje som inte är mycket större än som erbjuder dator stor portabilitet. Även om det kan verka som en 10 "laptop skulle vara svårt att använda, kan det vara bland de mest användbara datorer i vissa situationer. Även om många kanske anser att det bästa laptop är en med en större skärm avsedd att ersätta en stationär modell, 10" bärbara datorer är nästan aldrig användas för ett sådant ändamål.

För dem som en betydande del av resa, den 10 "laptop kan göra det perfekta komplementet. Den kan enkelt kan användas på ett flygplan där kvartalen är som bekant trånga . Andra bärbara datorer kan ha svårt att helt öppna eller ens öppna en vinkel när skärmen lätt kan ses på ett flygplan. Detta är inte ett problem för 10 "laptop.

En annan fördel med 10" laptop är i sin vikt. Även om alla bärbara datorer har blivit lättare med tiden har gått, mini datorn är en av de lättaste någonsin gjorts. De flesta kommer in på mindre än fyra pounds (1,8 kg). För dem som behöver oroa sig för transport av mer än bara en bärbar dator med dem, kan detta vara en viktig faktor.

Även ofta en sekundär ersättning eller förmån, den 10 "laptop också har förmågan att användas relativt diskret, särskilt med tanke på vilka andra modeller av bärbara datorer att se ut på ett skrivbord eller bord. Därför kan det vara ett idealiskt val för dem som vill ta det till en klass eller använda den på ett affärsmöte. Det kommer inte att fånga uppmärksamheten andra modellerna kan, förutom att många kan vara nyfiken på dess ringa storlek.

Medan 10 "laptop kanske inte ett bra val för dem som vill visa saker för andra människor, Detta är ett enkelt sätt med hjälp av en projektor system. I själva verket kommer de små maskinerna ofta mycket bra som presentation maskiner. I dessa fall har storleken ingen roll eftersom det mesta av arbetet kommer att utföras av projektorn. Vissa personer kan till och med välja en större dator där för att skapa presentationen och sedan överföra den till en 10 "laptop för transport och visning.

En annan fördel är att trots sin storlek, användare ge upp mycket lite i fråga om storleken på hårddisken och hastigheten på datorns processor. emellertid datorer ofta inte kommer med en DVD-spelare /brännare. Därför, om detta är viktigt, kommer det att kräva att en extern hårddisk, som kommer att förstärka det övergripande paketet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.