Vilka är de olika brottsbekämpande Systems?

brottsbekämpande system innebär någon organisation som hjälper till att säkerställa att regler och lagar följs, med skilda grenar eller system som styr deras specifika sektorer av lag. Bortsett från polisen och FBI, och utredare som är inloggad arbetar bland allmänheten finns det detektiver, team bedrägerier inom IRS, truppernas bomb, och en hel mängd andra system för brottsbekämpning som samverkar för att garantera säkerhet och välbefinnande medborgarna överallt.

polisinrättningen är kanske den mest kända sektorn i många system för brottsbekämpning. Dessa yrkesgrupper är på frontlinjen i att skydda och tjäna civila. Denna gren av lag tillämpar trafikreglerna, brott förseelse, och är ofta den första på platsen av alla större brott. Poliser har befogenhet att arrestera och söka någon anses ett hot mot samhället.

Andra brottsbekämpande system innebär att åklagare och försvar av misstänkta brottslingar. Dessa tjänstemän inkludera domare och medarbetare domstol, och det är deras jobb att lyssna på ett fall och verkställa straff på dem som dömts för ett brott. Ytterligare personal med denna brottsbekämpande innefattande stämningsmän, domstolen förordnade advokater, och transcribers.

Skatt samlingar och bedrägeriundersökning är en annan av de system för brottsbekämpning. Dessa personer verkställa skattelagstiftningen, och undersöka dem som är misstänkta för skattebrott. De är också där för att hjälpa dem som behöver hjälp arkivering eller betala skatt för att undvika negativa åtgärder som kan tas emot medborgare som inte kan betala i tid.

Detectives och utredare är en annan brottsbekämpande system gren. Det finns polis-utnämns detektiver som arbetar direkt för staten, samt privata detektiver som arbetar för brottsbekämpande myndigheter eller medborgare i enlighet omfattar brott och bedrägeri av olika grader. Detta område i brottsbekämpande även CIA, FBI och andra globala organisationer som arbetar direkt för regeringen att utreda en mängd bedrägerier, spionage och andra brott.

Bakom kulisserna tillämpningssystem innehålla saker som nätsäkerhet och den inre nätsäkerhet. De yrkesverksamma inom dessa områden är särskilt utbildade i datasystemen och ha de färdigheter som krävs för att blockera online eller inre rovdjur genom innovativ mjukvara och hårdvara. Detta system innebär att hålla hackare, virus och fiender till en nation av konfidentiella filer och enheter i syfte att förhindra att information kommer in i fel händer. I den information som ålder, är detta en av de viktigaste systemen för brottsbekämpning till någon trådbunden nation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.