Varför spam-mail har mycket Felstavningar?

Även om Internet har revolutionerat sättet vi lever, det har också skapat en helt ny uppsättning olägenheter för savvy webbsurfare. Skräppost, oönskade meddelanden skräp Hawking gratis porr, billig Viagra eller rabatt bilförsäkring kan snabbt täpps till din inkorg. Faktum är att vissa experter tror att nästan 80% av de mail som skickas varje dag kan klassificeras som skräppost. Om du använder e-post under hela din arbetsdag, som handlar om skräppost kan verka som en överväldigande uppgift.

Företag som skickar spam till intet ont anande användare av Internet har flera olika metoder de använder för att samla e-postadresser. Vissa spammare köper kundlistor från stora företag, medan andra använder datorer som är programmerade att automatiskt adresser skörd e-post från webbsidor och diskussionsgrupper på nätet. I vissa fall kommer spammare bara slumpmässigt generera adress kombinationer i hopp om att nå ett aktivt e-postkonto.

Tyvärr har de företag som skickar skräppost utvecklat flera olika knep för att kringgå de mest sofistikerade spamfilter och blockerare spam. Anti-spam mjukvara som analyserar texten i ett e-post för sökord som uppgift om ämnet för meddelandet. Avsiktligt felstavning ord gör skräppost till slinka igenom sprickor utan permanent skymmer textens innebörd. En annan vanlig taktik är att använda substitutioner som antalet "0" för bokstaven "o"-stavningen "fri inteckning citat som" fri m0rtgage qu0tes. "

Om du får spam-mail som verkar vara fullständig rotvälska, kan du anta meddelandet ursprungligen skrevs på ett främmande språk. Internet har öppnat nya möjligheter för globala entreprenörer, bland annat spammare. Dock kan de flesta datorer i engelsktalande länder inte visa den unika tecken som används i kinesiska eller japanska. Vanligen kommer e-postprogram helt enkelt göra dessa spam-mail som ett virrvarr av slumpmässiga bokstäver, lådor, symboler sol och upp och ner frågetecken.

Även spam-mail är nästan omöjligt att eliminera, kan du hjälpa minska antalet oönskade e-postmeddelanden du får genom att ta ett par enkla försiktighetsåtgärder. Läs om hur ditt e-postkonto hanterar skräppost så att du kan dra full nytta av tillgängliga spamfilter och blockerare spam. Ge inte ditt arbete eller skola e-postadress till någon på Internet, inrätta en separat e-postkonto att använda för att besvara undersökningar online eller utstationering på forum på Internet meddelande. Stäng av datorn automatiskt i kvitto bekräftelse funktionen och aldrig personligen svara på en spam e-post, eftersom du bara ge spammaren bekräftelse på att din e-postadress är aktiv. Slutligen, investera i en brandvägg för extra säkerhet på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.