Vad bör jag veta om Computer återvinning?

Elektronikavfall är ett fantastiskt sätt att hålla världen säkrare och miljön ren. Datorer är utan tvekan bra, men många av plaggen är farliga för miljön om de inte hanteras på rätt sätt, och tyvärr, får endast en bråkdel av datorer köps återvinns på lämpligt sätt. För att lösa detta finns det nu många olika sätt att återvinna datorer och olika delar som kommer med datorer som skrivarbläck.

metoder för återvinning datorer kan komma i många former. Vissa ideella grupper specialiserade på att ta vann datorer, fastställande av dem och ge dem till låginkomsttagare personer eller förtjänar företag i samhället. Ancient datorer kan delas upp i mindre delar för återanvändning i nya datorer, som hjälper till att eliminera onödig tillverkning av nya delar. De företag som gör datorer kan vara villiga att köpa tillbaka nyligen inköpta datorer, som de kan sälja som används eller upphöra för delar. Antingen med en erkänd dator återvinning agentur eller sälja datorer till säljare är oftast det bästa sättet att säkerställa att alla delar behandlas i de minst miljöfarliga sätt.

Även om företagen skulle kunna köpa tillbaka datorer från individer, vissa dator återvinningscentraler tar inte betalt för återvinning. Detta gäller särskilt när människor måste återvinna monitorer, som har ytterligare krav för säkert bortskaffande. Andra typer av datacentra återvinning kan ge människor rätt att göra anspråk på datorn som en donation på deklarationer, och vissa poster dator kan gå med vinst när återvinns på rätt plats. Många skolor nu öppet be om tonerkassetter och batterier telefonen och göra en liten summa extra pengar genom återvinning av dessa.

Företag som kan ta betalt för dator återvinning vanligtvis inte betalt för vissa typer av datordelar. Bärbara datorer är vanligtvis i hög efterfrågan och får inte kosta något att återvinna. Återvinning avgifter på andra delar varierar beroende på byrån. En annan metod för att på lämpligt sätt göra sig av med gamla datorer kan användas av många företag som säljer många olika märken av datorer. När kunder köper en ny dator, kan företag erbjuda sig att plocka upp och återanvända gamla datorer människor ersätter.

Det finns flera sätt att hitta seriösa dator återvinningsprogram av olika typer i lokala områden. På Internet kan man söka via webbplatser, som de erbjuds av Electronics Take Back Coalition, för att upptäcka olika lokala byråer dator återvinning bedömer vara undantagsvis av organisationen. Ett annat ställe att leta är i lokal telefonböcker. Information om återvinning av alla typer av material inklusive elektronisk utrustning finns ofta tillgänglig på framsidan av telefonkataloger.

Även om hitta ett program dator återvinning visar lite jobbigt, det finns definitivt fördelar med omhändertagande av datorer. 70% av giftigt avfall i exempelvis USA kommer av felaktig dator och annan elektrisk utrustning förfogande. Detta är ett stort belopp, och det är lätt att se hur återvinning datorer kan mycket snabbt minska miljöskulden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.