Vad är multimedia presentationsprogram?

Multimedia presentation mjukvaran är känd för att integrera ljud, animering effekter och filmisk-liknande specialeffekter i presentationer. Det är ett verktyg som datoranvändare av varierande branscher och bakgrunder använda för att dynamiskt visa information för en publik. Det skiljer sig från vanliga presentationsprogram i dess särdrag och dess interaktivitet potential.

Professionals kan välja att använda multimedia presentation program för att skapa portföljer, broschyrer, böcker och annonser. Lärare kan hitta Multimedia presentation mjukvaran eftersom den kan hjälpa dem skapa tabeller, diagram, tabeller, bilder och presentationer för tryck och OH. Denna typ av presentation mjukvaran är populär bland lärare och studenter, eftersom det engagerar både studenten och läraren och underlättar aktivt lärande. Den amatör hobby kan njuta multimedia presentationsprogram på grund av dess förmåga att produktionen dynamisk personliga projekt som skärmsläckare eller filmer hemma.

En fördel med att arbeta med multimedia presentation mjukvaran är att den inte kräver att användaren har någon detaljerad kunskap om programmering eller kod skriftligen. Programvaran kommer vanligtvis med tutorials som är lätta att följa och befalla funktioner som är självförklarande och intuitivt. Det ställer stora presentationer en möjlighet för alla som av någon teknisk bakgrund för att uppnå.

bilder, dokument, text och ljud som MP3 och WAV-filer kan alla manipulerats och kombinerats med hjälp av programmet för att skapa en presentation. Även komplett eller delar av webbsidor, video och animationer kan läggas till en multimedia presentation. Aktiva länkar, specialtecken och andra funktioner kan läggas till senare med hjälp av programvarans redigering palett eller färg-liknande program. Med dessa redigeringsverktyg, informationsinsatser, roterande kan tweening-att skapa mjuka övergångar mellan bilder-och göra tidsplaner göras enkelt och snabbt.

Multimedia presentation mjukvaran kan ha möjlighet att importera andra presentationsprogram filformat i programmet och omvandla dem till sina egna formulär anständighet fil eller till allmän format som EXE-filer eller AVI /QuickTime videor. Skärmsläckare och menyer CD kan även skapas från dessa filer. Genomförda presentationer kan mailas som bilagor och vissa kan även spelas upp automatiskt genom mottagaren webbläsare. De kan också offentliggöras på Internet, ladda ned direkt på en dators hårddisk eller brännas på en CD-ROM eller DVD. Den mobila användare som önskar att visa sin presentation på en annan plats kan det bli nödvändigt att kopiera deras presentation på en bärbar minne som en flash-enhet så att de enkelt kan infoga minne i en annan dator och öppna filen på den nya platsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.