Vad är ett ramverk för webapplikationer?

webbprogram ramar programverktyg som allmänt används som stöd i att skapa och hantera olika typer av online-applikationer. Ett ramverk för webapplikationer kan innebära att utforma och lansera sidor för en webbplats eller proviantering olika applikationer för att tillhandahålla ett brett utbud av webb-tjänster till konsumenterna. Ramen tenderar att omfatta alla element som behövs för att utföra den önskade uppgifter, vilket eliminerar behovet av att säkra de nödvändiga verktygen från olika källor.

En av de viktigaste faktorer i en ramverk för webapplikationer är programvaran biblioteket. Som namnet antyder, software bibliotek är en central lagringsplats för alla typer av programvara som kan användas i skapandet och pågående funktion av online-aktiviteter. En typisk biblioteket kommer att innehålla programvara för att hantera skapande och underhåll av databaser, ställa en säkerhet för webbsidor, och också hjälpa till med kartläggning sidorna så det finns en känsla av kontinuitet och ordning.

Ett effektivt ramverk för webapplikationer kommer också att grundläggande hushållning funktioner som är nödvändiga för att hantera data ligger på servrar som är värdar för webbsidor. Detta inkluderar cachning av väsentliga webb dokument för enkel redigering och hämtning. Samtidigt kommer regelverket även rymma en mängd olika mallar. Detta gör det möjligt att byta bakgrunder på webbsidor utan att påverka utformningen av grafik, text och andra element på sidan.

för automatisk konfigurering aspekter av en kvalitet webbtillämpning ram är av avgörande betydelse. Ett utmärkt exempel är det regelverk som kallas Ruby on Rails. Denna mångsidiga ramar kan definiera och driva ett databasschema på två olika sätt. För det första kan ramen definiera egenskaperna för någon modell föremål som används på ramen vid platsen för runtime. Definitionen grundar sig på konfigurationen av databasen schemat. Alternativt kan ramverk för webapplikationer skapa en databas schema baserat på egenskaperna hos den modell objekt som används vid körning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.