Vad är Professional Services Automation?

Professionella tjänster automation är en stigande våg av kundservice som erbjuder mer och mer till dagens näringsliv. Använda professionella tjänster automatisering kan människor och leverantörer av arbetstillfällen effektivisera sina mest hektiska och huvudvärk som orsakar affärsmetoder och har mer tid att ägna åt att skapa nya marknader och möjligheter.

Ett företag som tillhandahåller professionella tjänster vanliga matcher människor till arbetstillfällen. Ett bra exempel på detta är ett kontrakt-anställd leverantören. Som fler och fler fall dessa dagar får ett företag har en kortsiktig behovet av en anställd med särskilda kunskaper. Hellre än att anställa en heltidsanställd person kommer företaget önskar hyra ett avtal anställd på en per-jobb basis. Det är där professionella tjänster företaget kommer in i bilden

matchning av skillset och kompetens efterfrågan är en ofta tidskrävande process. Datoriseringen av sådana uppgifter är en del av funktionen av professionella tjänster automation. Genom att använda datorer för att spåra vissa sökord i såväl arbetsbeskrivningar och återupptar anställd, en professionell tjänsteleverantör kan påskynda och effektivisera leverans av rätt person till rätt jobb.

Detta är inte den enda användningen av professionella tjänster automation, dock. Hela sviter av programvara finns för att utföra arbetsuppgifter, t. ex. upprättande av kontrakt och brev, fakturering, och i vissa fall hantering av betalningar. Sådana professionella tjänster automation kan vara ett välkommet tillskott till ett företags rutiner, på vardera sidan av jobbet som fyller ekvation.

Ett annat användningsområde för professionella tjänster automation är att spåra tillgången på potentiella medarbetare och tillgången till relaterade arbetstillfällen. Kalkylblad kan skapas för att visa vem som är tillgängligt när för vad jobbet. Detta sparar pappersarbete att spåra denna information för hand, som normalt är mer tidskrävande också.

Programvara som erbjuder professionella tjänster automation vanligtvis finns i ett av två former. En form är en tid köpa mjukvara som installeras på en dator eller ett datornätverk. Den andra formen är program som nås via webben, med båda sidor av arbetsförmedling fyllning ekvation har tillgång till några eller samtliga aspekter av processen, inklusive anställda framsteg om projekt och fakturering för dessa projekt. Det webbaserade programvara, särskilt möjliggör realtid uppdatering och utveckling, med både arbetsgivare och professionella tjänsteföretaget möjlighet att utbyta meddelanden om projektet.

Allt detta funktionalitet oftast resulterar i en ökning i nöjda kunder på båda sidor av ekvationen. I detta avseende är professionella tjänster automation en vinnare för alla inblandade. Vissa hävdar att kostnaden är för hög, medan andra svär nytta och attraktionskraft. I båda fallen är det svårt att argumentera med resultaten och den ökning av funktioner som professionella tjänster automation kan erbjuda ett företag i alla storlekar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.