Vad är Neural Network Applications?

neurala nätverk är programvaror installationer som använder en viss typ av teknik som kallas ett neuralt nätverk. Neurala nätverk är en samling av processorer, enheter eller enheter som producerar tillsammans tolkade data. Forskare och programmerare kallar ett system som detta ett artificiellt neuralt nätverk, eftersom det är tänkt att fungera ungefär som en mänsklig hjärna.

Som en modern teknik, använder neurala nätverk begrepp birthed av ökningen av mikroprocessorer i att göra snabba beräknings-och data utveckling. Ett neuralt nätverk kan använda en fuzzy logik koncept, där neurala nätverk ansökningar fylla i luckor i en "bild" eller totalt data konstruktion enligt vilka uppgifter de redan har samlats in. Sammantaget neurala nätverk och neurala programmering är exempel på hur innovativa människor har blandats den unika kapaciteten hos datorer med principerna för vad som kallas artificiell intelligens, en simulering av mänsklig intelligens och tanke.

Innan spridningen av neurala Nätbaserade tillämpningar, som används programmerare andra relativt osofistikerade verktyg, t. ex. robust Pattern Detection, maskin vision och adaptiv kontroll, att börja genomföra liknande typer av program till dem som neurala nätverk ger. Termen virtuell verklighet använts för att ge allmänheten en bild av vad som kan senare utvecklas av 21st Century teknik. Några av dessa termer och begrepp har ersatts av neurala nätverk system, eftersom denna allmänna typ av programvara inte mycket av vad data mining och andra särskilda uppgifter programmering gjorde i år tidigare.

Neuronnät ansökningar populära och användbara över många olika branscher. Förmågan hos ett neuralt nätverk kan ge omfattande riktning för visuell animation team, som de som arbetar i Hollywood för att utveckla hisnande figurer och scener för filmer och tv. En annan användning av neurala nätverk tillämpningar inom den offentliga förvaltningen forskning eller teknik, där neurala nätverk kan bidra till att ge analys och anpassning till snabbt förändrade förutsättningar.

Företag som bidrar till att neurala nätverk programvara kan göra det från en allmän Rent begreppsmässigt, eller i mycket exakta, specifika tillämpningar. Programmerare av neurala nätverk applikationer kan arbeta för att få en programvara för allmänheten för alla typer av gör-det-själv-teknik eller simulering uppgifter, eller de kan ge egna interna programvara för ett företag som måste hålla sin kant när de använder de bästa nya tekniken för forskning och utveckling. Även om neurala nätverk tillämpningar har en stor roll i modern design, deras användning förlänga ytterligare i framtiden eftersom nya programmerare att bygga vidare på vad deras föregångare har utvecklats tidigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.