Vad är Microsoft Office-assistenten?

Microsoft Office-assistenten är en version av ett hjälp redskap som ingår i versioner av Microsoft Office som börjar med Office 97. Office-assistenten verktyg åtföljdes av en animerad ikon som skulle öppnas automatiskt när programvaran upptäckt att användaren kan använda hjälp. Standardinställningen Office-assistenten var en animerad gem som går under namnet Gemet.

Gemet, Office-assistenten, är mest känd för att dyka upp i Word när användare kommer att skriva orden "Kära So-och-så", och Gemet skulle följa "Det verkar som om du skriver brev. Vill du hjälpa till? "Användare då hade möjligheten att välja" hjälp "eller" berätta mer ", eller fortsätta utan hjälp. Office-assistenten dyker också upp när förbrukaren försöka få tillgång till vissa verktyg för uppgifter som att skapa tabeller och gränser. Gemet har förmågan att uppträda inom former såsom en stjärna och sedan omforma till ett gem. Det finns också ljudeffekter som följer Gemet agerande.

Trots att Office-assistenten kan ändras till andra animerade bilder, som en trollkarl och en pussel fortfarande Gemet den mest kända kontor assistent på grund av standard inställning. Användare av piratkopierade eller delade versioner av Microsoft Office kanske inte har möjlighet att ändra den förvalda Office-assistenten för att animera som andra tecken. Office-assistenten i sin ursprungliga form ströks ur programmet från och med Microsoft Office 2007 i utbyte mot en annan typ av hjälp verktyg.

användarvänlighet Office-assistenten anses vara diskuteras bland användare med vissa finner det en irriterande aspekt av programmet och andra att finna det roligt och ibland till hjälp. Användarna har möjlighet att vända Office-assistenten bort om de finner det störande eller någon större hjälp. På grund av populariteten av Office-assistenten och debatten om den hjälpsamhet av verktyget har det parodierade sedan strax efter ankomsten. Komiker och författare tv har gäckat Gemet och det har varit ett återkommande tema i radio och TV visar lika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.