Vad är Content Management Software?

Content management programvara (CMS) är ett datorprogram som syftar till att hantera webbinnehåll, speciellt text, bilder och kanske några multimediafiler också. De flesta människor har upplevt programmet åtminstone i viss grad, även om de inte kan ha varit medveten om det. Den kanske vanligaste sättet att använda content management programvara via sociala nätverk. Detta är dock inte den enda plats där CMS spelar en avgörande roll.

Content management programvara kan också användas för att hjälpa in bloggar och annan information i en dator. Programvaran är en fördel bara för att det hjälper till att spara tid och även de med begränsad HTML-kunskaper bör kunna använda den effektivt. Därför har många företag som använder Internet regelbundet kan utveckla sin egen typ av content management mjukvara som passar deras syften. Detta bidrar också spara pengar eftersom det minskar på HTML utbildning och den tid det skulle ta att bygga en webbplats från grunden.

De som tycker att de behöver använda innehållet programvara ledningssystem kommer ofta att ge det är gratis på deras nätverk eller över internet. Den utbildning som går längs med programvaran är minimala och produkten främst intuitivt. De flesta av dem med bara en begränsad mängd datorvana ska kunna plocka upp den ganska snabbt.

En av de största kritiken av content management-mjukvara är att den kväver kreativiteten och gör alltför många platser ser lika . Även om detta kan vara sant, detta är inte annorlunda än vad någon annan webb-mall kan göra. Därför att denna tendens effektivisera produktionen på bål av individualitet är inget nytt. I själva verket har det gjort i år.

Content management programvara har vissa begränsningar, dock. Först avancerad HTML programmering som inte får i alla fall. Därför återstår mycket av området en grundläggande layout. För det andra kan en del av content management fält vara alltför begränsande, i antal tecken, för det budskap som försöker föras.

Även content management mjukvara är inte gratis, är det oftast tillgängliga för gratis användning över Internet från företag som vill att du lägger till innehåll till deras webbplats. Båda sidor gynnas ofta från detta arrangemang. Det hjälper författaren av materialet får sitt budskap. Det hjälper Content Manager, eller Content Manager sällskap, få mer material på deras sajt för att där annonsörer kan sedan bifoga sina annonser och därigenom öka intäkterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.