Vad är Computer Simulationsspel?

Simulering innebär en representation. Datorsimulering spel, eller "sim spel," kan representera verkliga livet, situationer, som kan hända i verkliga livet, eller inbillade situationer. De används för att beslutsfattande, underhållning, utforskning eller utbildning. Spelare i spelet kan gå igenom oavsett upplevelser spelen erbjuder och deras val uppfostra utan konsekvenserna och ansvar att göra dessa val och med dessa erfarenheter i verkliga livet, kan olika metoder prövas för att modellera sina resultat, och kan undersökts för olika ändamål. Några av de viktigaste kategorierna av spel datorsimulering omfatta företag, stad byggnad, fantasi, flykt, liv, sport och militär /strategi.

City-byggnaden datorsimulering spel gå tillbaka till början av nittiotalet och ger spelaren möjlighet att planera, bygga och administrera en stad, även i Egypten, Rom, medeltida Europa, dagens New York, eller i rymden. Scenarier kan kräva väg och struktur byggnad, zonindelning beslut, som ger stadens tjänster och ett transportsystem, bygghandel partnerskap, och försvara medborgarna. Vissa stad simulering spel går det att importera egna byggnader, ansluta flera städer, eller fokusera på kultur och en stads "känsla. "

affärssimuleringar njuta bred popularitet som instruktions-och verktyg för beslutsfattande. Det finns simuleringsspel att undervisa investeringar, tjänster med inriktning på logistik, ekonomisk förvaltning, Business krig spel finns i tre smaker med olika filosofier: Business Is War krig spel (BIW), som är anpassade sig från militärt krig spel och arbeta med krig villkor , som fiender och seger, Business är ett spel krig spel (BIG), baserad på spelteori, och affärer är affärer krig spel (BIB), som bygger på konkurrentanalys. De ger spelarna möjlighet att använda scenarier för att modellera sina konkurrenter svar på sina planer och förutsäga val.

För att tala med dataspel simulering, inte hela förvaltningen spel är i affärssyfte. Till exempel, liksom den udda sport instruktions-spel, till exempel en för att lära dig segla och ett stort antal som en sport spelas, finns det ett antal sporter förvaltning spel som är för underhållning, snarare än att lära ledarskapsförmåga. Många av dessa går genom förkortningen "fantasy fylla-i-sport", som fantasy fotboll. Fantasy kongress, å andra sidan, är avsedd för undervisning samt underhållning.

Vissa spel datorsimulering flyttat från programversioner till online-versioner och nu håller på att portas till mobiltelefoner. Om du t. ex. vill Informatist, ett spel utvecklat undervisa ungdomar och vuxna om affärer, har gjort steget från nätet till iPhone att bredda sitt räckhåll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.