Kan jag lita på den information i en 3G-forum?

En 3G-forum är en community åt att informera användarna om 3G trådlös anslutning. I ett 3G-forum, en användare kan ställa och besvara frågor om 3G-mobiler, 3G-Internet, 3G-tjänster och andra närliggande frågor. Dessa samhällen uppmuntra peer-to-peer diskussion och ofta förlitar sig på bidrag från betald verksamhet, oberoende ledamöterna hålla 3G forum aktiv och en värdefull källa till information om 3G.

En 3G-forum kan tas emot av någon , men de tre mest populära värdar är tillverkare av 3G-produkter eller tjänster, webbplatser granskning och oberoende användare. Var och en av dessa värdar har sina fördelar och nackdelar. Det är viktigt för alla som letar efter en 3G-forum att vara medveten om dessa för-och nackdelar innan beslut fattas om en källa som vill dra information.

Tillverkare av 3G-produkter och tjänster har vanligtvis sin egen inbyggda 3G-forum om deras företag webbplatser. Dessa forum är oftast erbjuds som ett medel för tekniskt stöd. En fördel med att visa dessa 3G-forum är att de ofta har teknisk information och officiella uppdateringar tillgängliga. Användarna kommer också sannolikt att få sina frågor besvarade av en medlem i en supportavdelning. En nackdel med att använda ett forum som detta är att det kan vara svårt att få ett ärende löst, eftersom användarna och moderatorerna är välkomna att delta samtal och ger råd som kan leda till motstridig information.

teknisk anordning granska webbplatser kan också värd sin egen 3G-forum. Webbplatser som ägnas åt teknisk gadget recensioner är ofta drivs och besöks av personer som är mycket väl informerade om produkt-och service. En fördel med just nu en översyn webbplats forum är att användarna kan stöta inofficiella tips och idéer och få förslag på bättre produkter. Det är dock viktigt att notera att granska webbplatser är inte över inflytande shills. Det är inte ovanligt att populära webbplatser som skall betalas av tillverkare eller tjänsteleverantörer att skicka positiva recensioner för en produkt eller tjänst.

Oberoende, användarvänlig springa forum kan vara en bra källa till information också. Användare till användare rådgivning är ofta den mest värdefulla och ärlig information källa, sedan information och råd kommer från verkliga ägarna av produkterna. Inofficiella tips och tricks finns även på forum som dessa. Men om forumet är populär, kan användare behöva vada genom flera reklam för andra produkter innan de kommer till värdefull information. Reklam kan ingå som en del av webbhotell webbplats eller kan vara förklädd till forum inlägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.