Hur väljer jag i bästa fall Bärbar dator?

En bra fråga bärbar dator är viktigt eftersom det skyddar din laptop från skador, och hur du kan driva den på ett säkert med dig när du reser. Det finns olika typer och stilar av datorväskor, alla med sina egna fördelar och nackdelar.

När shopping för en bärbar dator fallet är det viktigt att inte förväxla laptop ärm med datorväskor. Laptop ärmarna är i allmänhet bara en vadderad, blixtlås fall för att ge lite extra stoppning och skydd runt en laptop. En bärbar dator ärm gör det möjligt för användaren att sätta laptop i en ryggsäck, messenger bag, eller en annan väska som egentligen inte är avsedd att utföra en dator. Dessa påsar saknar stoppning och skydd av en bärbar dator det är och därför en ärm krävs för att säkerställa att datorn inte är skadad under transporten.

En bärbar dator fall, å andra sidan är väl vadderad och vanligtvis funktioner mindre fickor för ett rep, mus och andra tillbehör för bärbara datorer. Laptop fall kommer i olika storlekar, och din första man bör se till att du får ett fall som är tillräckligt stor för datorn och allt annat du planerar att bära med dig regelbundet. Vid minimum bör datorväskan vara tillräckligt stor för att hålla din bärbara dator, nätsladd, och mus, med en extra ficka för pappersarbete. Men om du vet att du måste också regelbundet göra annan kringutrustning eller en stor mängd pappersarbete med dig, vara säker på att fallet ger utrymme för det också.

Hitta rätt storlek för bärbar dator fall kan vara svårt när du har en liten bärbar dator, exempelvis en netbook. Men på grund av populariteten av netbooks är många tillverkare börjat erbjuda ett större urval av små bärbara fall, lämpliga för netbooks och andra små bärbara datorer.

En annan faktor som bör beaktas när du handlar för en bärbar dator fall är den typ av stoppning och skydd fallet erbjuder. Vissa fall erbjuda minimal stoppning, medan andra kan till och med funktionen band att hålla den bärbara datorn på plats. Även tyngre skyddet är alltid bäst, användare av bärbara datorer bör välja ett ärende som bäst passar deras behov. Till exempel en bärbar dator fall som ger överlägset skydd skulle vara lämpligt för någon som reser mycket eller ofta bär sin bärbara dator från plats till plats, medan en användare som sällan transporterar deras bärbara dator var som helst kanske inte behöver riktigt lika tunga fall.

Laptop användare kanske vill överväga olika stilar av laptop fall tillgänglig. Vissa fall kan transporteras med handen, som en portfölj, eller över axeln, som en Messenger Bag. Eleverna kanske vill överväga en ryggsäck konstruerats för transport av en bärbar dator, de flesta har stoppning och remmar för att säkra den bärbara datorn och skydda den från knullar runt. Även för större laptops vissa användare kan överväga bagage stil laptop fall som har hjul och en utdragbar handtag, idealiskt för att transportera tunga bärbara datorer och stora mängder pappersarbete.

Slutligen, dessa dagar finns många attraktiva alternativ till den typiska svarta duken laptop fall. Användare som är intresserad av att deras laptop i en stilren och funktionell fall behöver inte bli besviken, eftersom laptop ärenden som nu finns i många olika färger, mönster, tyger, och trendiga modeller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.