Hur väljer jag det bästa PC bärbar?

Välja det bästa PC notebook, som också kallas en bärbar dator, beror på flera viktiga faktorer, av vilka några kan väga tyngre i en individs sinne än andra. Det finns många olika versioner av PC bärbara datorer på marknaden, kan det bara finnas ett fåtal som verkligen tillgodose behoven hos en enskild användare. Hitta de bästa PC anteckningsboken, i sådana fall innebär att förstå vad användaren vill ha och förväntar sig att innan köpet.

En av de första saker att tänka på är rörligheten. Om PC bärbara dator kommer bara att stå på som ersättare för en stationär dator kan det inte vara mycket av en anledning att oroa sig för vad batteriets livslängd kan vara eller hur tungt enheten. Merparten av tiden, om det kommer att sitta på ett skrivbord, kommer dessa faktorer göra mycket liten skillnad. Men för dem som vill rörlighet, hitta en längre batteritid och mindre strömkrävande modeller kommer att prioriteras.

En annan sak att tänka på är skärmstorlek. För en stationär dator dator bärbar dator, kommer en större skärmstorlek sannolikt en stor prioritering och försäljningsargument för den enskilde. Men för dem som, igen, är intresserade av energisnåla alternativ, att välja en mindre skärmstorlek kommer att vara viktigt. Skärmen är förmodligen den komponent som använder mest energi. Därför bör begränsa skärmstorlek hjälpa till att förlänga batteritiden.

För dem som tänker på att ta en PC notebook många olika ställen, överväga att få ett med en säkerhetsfunktion som bifogas vid stöld. Dessa särdrag kan aktivera ett program på datorn så att den kan spåras om stulna. Några av dessa är aktiverade när ansluten till Internet. För de bärbara datorer som inte har denna funktion, kan den programvara som gör detta göras köpas relativt billigt.

PC bärbar dator är inte annorlunda än någon annan dator när det gäller överväganden som processorhastighet, hårddiskens kapacitet och minne, tillsammans med annan hårdvara funktioner, till exempel ett snabbt grafikkort. De som vill använda PC bärbara att göra en avsevärd mängd spel, eller de som ska använda systemet för mer mer avancerade applikationer som utformningen av program, kan vilja välja en high-end modell med den snabbaste farten tillgänglig .

Den sista sak att tänka på är kostnaderna för reservdelar och andra alternativ. Till exempel kan många användningsområden känner att de vill ha ett extra batteri för att gå med på deras system. Vissa batterier kan kosta mindre än $ 90 US dollar (USD). Vissa kan köra mer än $ 300 USD. Detta kan vara en sekundär faktor, men det kan vara en skillnad maker när man överväger två olika modeller som är liknande i många andra avseenden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.