Hur väljer jag den bästa programvaran Print Manager?

Print Manager hjälper en dator användaren välja vad han vill skriva ut. Genom att använda programvaran, användarna kan skriva ut endast vad som är nödvändigt och kan undvika att förlora skrivare bläck och papper på extra bilder, delar dokument, eller websida uppgifter som finns på en sida. Förutom att bidra till att skriva ut enskilda dokument, kan vissa skriva ut loggar verktyg finns för att informera kontoret chefer eller IT-specialister som om tryckning vanor anställda eller mecenater.

utskrift kan komma i antingen stationära eller webbläsare form. Desktop programvara kan laddas ner till en dators hårddisk, och plugin-program kan installeras så att de arbetar tillsammans med en användares webbläsare. Programvara som är utformad för att arbeta på en dators skrivbord öppnas automatiskt när en användare försöker skriva ut från ett program. Användare kan bli snabb med en förhandsgranskning av utskriften och erbjöd möjligheten att redigera utskriften genom att ta bort onödiga delar eller att kombinera flera dokument. Programvara som fungerar som en plugin-kan manipuleras inifrån webbläsaren och användare kan ta bort annonser, bilder, sidfötter, sidhuvuden eller andra förbrukningsbara delar av en hemsida för ett utskriftsjobb.

Egenskaper för Print Manager programvara kan variera från företag för att programpaketet. Några vanliga funktioner är bl. a. möjligheten att automatiskt hoppa över tomma sidor, kombinera flera utskriftsjobb, avlägsna överskott av text och bilder, ta bort onödiga sidor, och spara och e-post en anpassad utskriftsjobb. Användarna kan utnyttja någon eller alla dessa funktioner för att maximera papper-sparande.

Ideella organisationer, bibliotek, skolor, lärande laboratorier, och kulturcentra teknik kan alla dra nytta av att installera och använda programvaran Print Manager. Med hjälp av denna programvara kan bidra till att minska driftskostnaderna och bevara gemensamma resurser. Detta kan leda till ökad användning av anläggningarna. Företag kan öka vinsten genom att bara använda program Print Manager som en del av deras dagliga operativa rutiner.

Dessutom kan ett obegränsat antal program Print Manager verktyg laddas ner, installeras och användas tillsammans. Exempelvis kan ett programpaket arbete för att blockera bilder medan en annan ger förhandsvisningar av dokument innan de ska skrivas ut. Lyckligtvis är Print Manager programvara oftast gratis eller tillgängliga till låg kostnad, och rabatter kan beviljas till ideella eller utbildningsorganisationer. Användare bör se till att deras datorer har nödvändiga skrivardrivrutiner installeras på dem och att de har tillgång till ett nätverk eller är fysiskt ansluten till skrivare. För att kontrollera grundläggande funktioner, bör användarna skriva ut test dokument innan du laddar ner programvaran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.