Hur väljer jag de bästa laptop för barn?

Välja en bärbar dator för barn är en komplicerad fråga. Det finns några Kid's bärbara datorer som kan köpas billigt och många härma vissa funktioner av faktiska datorer. De flesta av dessa är inte kompatibla med skrivbordet eller andra bärbara datorer och är mer utformad för att spela lärande spel eller som en simulering för den äkta varan. Dessa kan vara bra för ett barn som vill spela ett fåtal lärande spel, men de får inte ha betydande program när det gäller att använda en dator i skolan. En del föräldrar kanske bara hoppa över detta steg och gå rätt att finna konkreta bärbara datorer för hem och skola fungerar, eftersom dessa kommer att ge barnen dator vet hur, torde en mycket viktig färdighet i dagens värld.

Första behandling i letar efter en laptop för barn är vilken typ av program man behöver köra. Om inte barnet är en hängiven gamer, är det bättre att svänga bort från de riktigt dyra maskiner som kommer köra en mängd olika spel, och föräldrarna kanske också vill undvika datorer som är helt nya. I stället leta efter de bärbara datorer som kommer att löpa funktionella program för användning i skolan. Några gemensamma program för skolan måste omfatta PowerPoint ® och Microsoft Office ®.

Att besluta om att tillåta Internet eller trådlöst Internet från den bärbara datorn är besvärlig. Vissa skolor erbjuder filtreras tillgång till Internet, och andra kan helt enkelt ha trådlös tillgång. Föräldrar ska informeras om att det är en bra idé att övervaka barnen att gå online på grund av vissa inneboende faror med denna praxis. De bärbara datorer som stöder trådlös kan inaktiveras så att barnen inte kan komma online, men föräldrarna ska bestämma om ett barn skulle behöva Internet-anslutning med en bärbar dator i undervisningssyfte vid granskningen tillgängliga bärbara datorer.

En annan faktor som kan kräva en tanke är pris och hållbarhet. Barn får inte vara så försiktig med bärbara datorer, och de kan ha en tendens att förlora eller bryta dem. Många föräldrar väljer att inte köpa en laptop för barn som är mycket dyr och helt nya, och i stället välja en begagnad anständig en som kommer att stödja nödvändiga utbildningar. När föräldrar köper dyrare nya modeller bör de överväga hemförsäkring som kan täcka förluster på grund av stöld, och de bör söka efter modeller som är hållbara. Att ha en stark och skyddande fodral för bärbara datorer kan vara en bra plan också.

Som med alla bärbara köpa, det är en bra plan att välja en bärbar dator för barn bygger på granskningar av de olika datorer tillgängliga. Det finns många företag som erbjuder gratis recensioner av datorer och detta kan vara ett bra sätt att avgöra vilka som är mest sannolikt att hålla igång och erbjuda önskade egenskaper. Priset är en annan fråga, och föräldrar kan ställa in ett pris och söka efter det bästa laptop för barn som faller inom en viss prisnivå.

Om människor har hemma stationära datorer, kan de vill bestämma kompatibiliteten mellan laptop och modeller skrivbordet. Detta är vanligtvis inte en fråga om båda datorerna är PC-modeller, men några kompatibilitetsproblem kan föreligga när en modell är en Mac och en annan är en dator. Det finns dock program som kanske kan lösa detta problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.