Hur kan jag hitta gratis grejer på Internet?

Inte helt överraskande, är Internet det bästa stället att hitta gratis grejer. Från gratis pennor och nyckelringar till gratis webbhotell och programvara, har Internet blivit ett paradis för godsaker. Naturligtvis är mängden bedrägerier också hög och det finns alltid en risk att beställa gratis saker kommer också att skapa en massa spam, eller till och med identitetsstöld, på ditt sätt. Så, var vill du gå för att hitta de bästa gratis saker på Internet? Här är några tips om hur du gör ditt val.

Om det här är första gången du letar efter gratis saker, börja med att göra en sökning på Internet. Du kommer förmodligen komma med hundratals kataloger som erbjuder alla typer av gratis saker, vanligen sorterade efter kategori. Även på en vanlig sökning skulle du förmodligen hoppa över reklam, tenderar de att vara de bästa webbplatser för gratis grejer. CoolSavings och TotallyFreeStuff är två av de bästa webbplatser, men du kan behöva ett par timmar att sortera de olika gratis saker och sedan skriva in all information som krävs.

Ett annat bra ställe för gratis grejer är Craigslist. Online community erbjuder allt från lägenheter till jobb till bilar, och dessutom skryta med en imponerande del av gratis saker. Craigslist organiseras av staden, så spelar ingen roll var du bor, det finns säkert någon att ge bort något i närheten. Exempel på en stor L-formade bord, två vadderat täcke, massor av skärmar och skrivare, bil stereohögtalare, en VHS samling och till och med en båt utan motor. Ett varningens ord: bedragare kan använda Craigslist, så aldrig skicka något eller ge någon privat information i utbyte mot gratis saker.

Slutligen, försök Freecycle, ett e-teckningslista där människor efter föremål som de inte längre vill ha. Det finns 4. 027 Freecycle samhällen runt om i USA, vilket betyder att du antagligen bor inom köravstånd från en av dem. Det finns också Freecycle grupper ger bort gratis saker i Storbritannien, Frankrike och Tyskland. Freecycle medlemmar tror att ge bort gratis saker är ett bra sätt att minska avfallet och hjälpa miljön. Räkna med en stor känsla av gemenskap när du går med i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.