Hur kan jag Render MIDI-filer till mp3 filer?

MIDI-filer är filer som slutar med ändelsen. mitten eller. midi. Dessa beskrivs som digitala eller elektroniska noter. En MIDI (Musical Instrument Digital Interface)-fil är en uppsättning datorer instruktioner som utlöser låter redan finns i en dator eller digital musikinstrument. Datorer kan läsa MIDI-filer ungefär som självspelande pianon fordom kunde läsa instruktionerna på ett hålslaget papper rulle för att "spela" en låt.

MIDI-filer är mycket mindre än MP3-eller Wave ljudformat, vilket gör dem attraktiva för till exempel webbsida bakgrundsmusik, videospel, karaoke och ringsignaler. Men de låter inte lika bra som MP3-filer. De flesta som har hört en ringsignal förmodligen kan intyga detta. De kan inte brännas på cd-skivor, och eller spelas upp på en iPod eller annan MP3-spelare. Du kan dock konvertera MIDI-filer till MP3-filer.

Det enklaste och billigaste, sättet att konvertera MIDI-filer till MP3 är att använda en online omformaren program. En enkel online-sökning kommer att hänvisa dig till många alternativ. Helt enkelt använda online program för att ladda upp en MIDI-fil från din dator. Därefter måste du välja det format du vill att filen omvandlas till, i detta fall MP3, även om andra format är allmänt tillgängliga. Programmet kommer sedan att behandla din begäran och vända din MIDI-filer till MP3. Allt som återstår är för dig att ladda ner MP3-fil tillbaka till datorn.

Du kan även konvertera MIDI-filer till MP3 direkt utan att använda en online-tjänst-du behöver bara lämpligt program. Det finns många av omvandlare program där ute, och de kan hittas enkelt genom att söka efter "gratis MIDI to MP3 Converter" på en sökmotor. När du har konverterats MIDI-filer till MP3, kan de spelas direkt från datorn, bränna till en cd eller spelas upp på en MP3-spelare.

De flesta av online-omvandlare och nedladdningsbara program konvertering kan du även ändra MIDI-filer till WAV-filer-det är filer som slutar på en. wav förlängning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.