Vilka olika typer av bärbar dator?

Laptoptillbehör finns ytterligare objekt som kan användas för att förbättra resultaten av en bärbar dator, förbättra användarupplevelsen, eller hjälpa till att skydda den bärbara datorn. En bärbar dator är en dator med ett inbyggt tangentbord och en hopfällbar skärm. Bärbara datorer varierar mycket i storlek, tjocklek och vikt och ger datoranvändare förmåga att arbeta i ett stort antal olika platser.

Tillbehör för att förbättra den bärbara datorn prestanda fokus på kärnverksamheten laptop funktioner. Alla bärbara datorer har ett inbyggt uppladdningsbart batteri. Den kapacitet och livslängd på batteriet varierar beroende på modell och tillverkare. Externa uppladdningsbart batteri enheter är en populär laptop tillbehör, eftersom de ger ökad batteritid.

Bil och flygplan tillbehör laddare tillåta den bärbara datorn att ta emot ström från ljusare utlopp i en bil och eluttaget i ett flygplan. Kylning mattor placeras under den bärbara datorn för att skydda användaren från värme från batteri för bärbar dator och minska den strålning som får avges från vissa typer av bärbara datorer.

Verktyg att förbättra användarupplevelsen innehålla en mobil dator mus som ansluts via en USB-nyckel, hörlurar, mikrofoner och mobil teknik. Dockningsstationer basenheter som ger en central anslutning till makt, nätverk kontaktdon, bildskärm, tangentbord och mus. Den bärbara datorn är placerad inne i stationen och stift på baksidan av enheten lås i dockningsstationen. Alla tillbehör är anslutna till dockningsstationen sig eftersom det ger en enkel, snabb metod för att omvandla en bärbar dator till en stationär modell.

Laptop väskor är nödvändiga för att skydda den bärbara datorn när du reser. Dessa påsar finns i många olika former, stilar och färger. De är alla utformade för att skydda den bärbara datorn, ger en enkel metod för transport av bärbar dator och har som innehar plats för laptop kablar och andra tillbehör för bärbara datorer. Laptop väskor finns som ryggsäckar, portföljer, portföljer och enkelt väskor.

För användare som är i våta eller dammiga arbetsvillkor finns det tillbehör för bärbara datorer för att skydda enheten från dessa delar. Speciellt konstruerade fall tillverkad av gummi och plast används för att skydda den bärbara datorn om den tappas, utsätts för vatten, damm eller smuts. Vid val av tillbehör för bärbara datorer, är det viktigt att bekräfta att de är kompatibla med din laptop. På grund av de många olika laptop storlekar och operativsystem tillgängliga, alla tillbehör lämna information om de modeller de är konstruerade för att arbeta med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.