Vad bör jag tänka när man köper videoredigeringsprogram?

Computer videoredigering, som ibland kallas digital videoredigering professionella eller hemmet videoredigering när det kommer till hobby, kan vara ett mycket spännande område av intresse. För att komma igång, en person måste välja vilket videoredigeringsprogram paket som de vill använda. Detta är en av de viktigaste val som en digital video redaktör kan göra, eftersom den video redigeringsprogram är det viktigaste verktyget när det gäller dator redigering. Men vad ska en person tänka på när man köper videoredigeringsprogram? Följande är några områden som bör övervägas innan du köper videoredigeringsprogram för att säkerställa att rätt program väljs.

För det första skall den presumtive köparen överväga hennes skicklighet nivå-både nu och i framtiden. De som inte är väl förtrogen med videoredigeringsprogram bör överväga att köpa programvara som är enkel att använda (användarvänlig). Användarvänlig videoredigering programvara är dock ibland inte lika kraftfullt som andra program videoredigering.

Den presumtive köparen även bör överväga hur mycket extra arbete hon är villig att lägga på att lära sig det nya paketet programvara redigering. Om hon är villig att köpa ytterligare böcker och spendera timmar att lära sig programmet, sedan ett kraftfullare men mindre användarvänlig mjukvara kan anses vara. Den presumtive köparens kompetensnivå vs användarvänlighet av mjukvaran är en av de viktigaste aspekter att beakta när man köper videoredigeringsprogram, som en del av videoredigeringsprogram som är för svårt för köparen att använda helt enkelt samla virtuellt damm när den inte används.

För det andra, den presumtive köparen bör överväga vilket format filmerna hon kommer att bli redigering kommer att vara i. Inte varje videopaket redigerande mjukvaran kommer att redigera alla filer typ, bör så potentiella köpare kontrollera se till att filtypen hon vanligtvis att använda stöds av redigeringsprogram.

För det tredje, den presumtive köparen bör överväga vilket format hon vill spara videoklipp i. I likhet med andra punkten, inte alla video-paket redigerande mjukvaran kommer att spara sina filer i alla format. Till exempel, om den presumtive köparen vill göra ett stort antal videoklipp i 3GP format till hennes mobiltelefon, bör hon se till att hennes videoredigeringsprogram kan spara filer i 3GP. Eftersom videoformat omformare är relativt vanliga, är det inte så mycket av ett problem som vissa andra aspekter-men det är fortfarande något som bör övervägas innan köp av programvara.

fjärde bör den presumtive köparen veta den allmänna prisnivå hon är villig att spendera. Professionell nivå videoredigeringsprogram kan kosta tiotusentals kronor, medan hemanvändare versioner kostar en bråkdel av det. Hemanvändare versioner brukar skalas ner, och har färre funktioner än deras professionell nivå motsvarigheter. Även om ytterligare funktioner i professionell nivå videoredigeringsprogram är intressanta bör de inte ens betraktas om de är betydligt ur den presumtive köparens prisklass.

femte, den presumtive köparen bör överväga vilka kvalifikationer den redigeringsprogram med tanke på vad hon vill göra med det. Har programvaran har förmågan att skapa specialeffekter som blå /grön skärm? Kan färgbalans lätt ändras? Finns det ett stort antal övergångar? Kan plugin-program läggas för att göra programvaran mer kraftfull? Vilka ytterligare aspekter kommer att behövas, och vad som kan ignoreras? Dessa frågor kan vara svåra att besvara för nya användare, men den allmänna tumregel är att fler alternativ, desto bättre.

sjätte, den presumtive köparen behöver veta om programvarukraven matchar deras nuvarande dator. Med andra ord gör den presumtive köparen nuvarande dator har tillräckligt med RAM-minne, processorkraft, hårddiskutrymme, och rätt operativsystem, så att redigeringsprogram kan köra ordentligt? Om den presumtive köparen nuvarande dator inte kan köra programvaran och hon inte är beredd att uppgradera sina system, då programvara bör inte köpas.

sjunde, den presumtive köparen bör ta reda på om företaget som producerar programvara stöder på ett korrekt sätt. Har företaget snabbt skapa programfixar för buggar finns i programvaran? Finns det ett sätt att få tekniskt stöd om den presumtive köparen har en fråga?

Alla de tidigare nämnda aspekterna är viktiga att tänka på när mjukvara köpa video. Fortfarande finns det ytterligare saker som en framtida videoredigeraren kan försöka. Till exempel, inser de flesta människor inte att många operativsystem redan har fri mjukvara videoredigering installerat på dem. Windows ® XP och många versioner av Windows ® Vista kommer med ett videoredigeringsprogram Windows ® Movie Maker. Vad bra, det finns många gratisprogram videoredigering program tillgänglig. Slutligen, skaparna av de flesta stora detaljhandeln program videoredigering erbjuder gratis prover eller gå-igenom sina program på sina webbplatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.