Vad bör jag tänka när man köper högtalare för datorn?

Medan de flesta nya datorer levereras med en grundläggande uppsättning högtalare, väljer att uppgradera datorns högtalare kan förbättra ljudupplevelsen. Innan du köper nya datorhögtalare, är det en bra idé att spendera lite tid att tänka på hur du planerar att använda datorns ljudsystem. Det är ingen mening att spendera dina hårt intjänade pengar på högtalare som inte är anpassade till dina behov.

Om datorn används för främst för ordbehandling, surfa på webben, skicka e-post och lagra digitala bilder, kan du få genom att med enkla magnetiskt avskärmad, aktiva högtalare. Dessa datorhögtalare kan köpas för så lite som 20 till 30 US dollar (USD). Men det finns ofta mycket få skillnader mellan dessa low-end högtalare och högtalarna som följde med datorn.

Om du är en ivrig spel eller ofta använda datorn för att lyssna på musik och titta på DVD-filmer, men du vill söka efter ett tre-delat-systemet med ett portade subwoofer. Men om du har ett ljudkort som är inställt för 3D-ljud, ett system med upp till sex separata högtalare kan vara en god investering. Datorhögtalare lämplig för spel och andra hem använder underhållning kan kosta upp till 200 USD. Normalt är dessa typer av högtalare som säljs av tum.

Oavsett hur du tänker använda din nya dator högtalare, välja högtalare som erbjuder en generös garanti från tillverkaren och omfattande teknisk support är ett smart drag. Även om du anser dig vara tekniskt kunniga, det finns fortfarande en möjlighet att du kan ha problem med din nya datorhögtalare. Köpa audio-komponenter från en etablerad tillverkare garanterar att du får kunden service du förtjänar.

Utseende är en ofta förbisedd faktor när de köper datorhögtalare. Om datorn ligger i en hög trafik område i ditt hem, du vill välja datorns högtalare som är både snygga och funktionella. Om ditt skrivbord är mycket liten, måste du vara noga med att undvika att välja dator högtalare som publiken din arbetsplats. Beslut om var att sätta kablarna på ett omfattande högtalarsystem kan också vara ett problem.

Om du är på en stram budget, var inte rädd för att ta sig tid att göra några jämförelser shopping innan du gör ditt köp. Många elektronikkedjor kommer att köras återkommande auktioner på datorhögtalare och andra ljud tillbehör. Det finns också ett antal företag som distribuerar elektroniska nyhetsbrev att meddela kunder om rabatter, kuponger, och gratis frakt koder för online shopping.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.