Vad bör jag tänka när man köper en laserskrivare?

köpa en laserskrivare för dina unika utskriftsbehov kräver att du tar ett antal faktorer beaktas. Några viktiga överväganden: svartvitt kontra färg, kostnader för toner ersättning, utskrivbara pappersstorlek, upplösning, hastighet, minne och förmåga nätverk. Genom att utvärdera varje alternativ kan du lätt hitta de bästa laserskrivare för att tillgodose ditt hem eller kontor utskriftsbehov.

Om du skriver ut främst i svart och vitt, sedan köpa en laserskrivare som är svartvita är sannolikt den bästa och billigaste alternativet. Även en svartvit laser Jet-skrivare kan köpas ganska billigt, en färg laser stråle kommer att vara betydligt högre i pris. Färglaserskrivare används allmänt av företag och privatpersoner som skriver ut mycket hög kvalitet grafik, reklam och annat reklammaterial. Om du behöver ofta skriva ut hög dokument kvalitet färg sedan en färglaserskrivare kan vara det rätta valet för dig.

En annan faktor när man köper en laserskrivare är kostnaden för skrivarens tonerkassetter. Den största kostnaden för en laser jet skrivare ligger ofta i toner ersättare. Tonerkassett priserna varierar kraftigt och att hitta en skrivare med en lägre kostnad för toner kan spara pengar över tiden.

När du köper en laserskrivare det också lönar sig att bedöma huruvida skrivaren har en separat toner och trumma enhet. Vissa skrivare kan du byta bara toner, medan andra kräver att du ändrar i både toner och trumma. Att behöva byta ut trumman och tonern kan få kostsamma.

Vilken typ av papper som kan skrivas ut på bör vara en annan fråga när man köper en laserskrivare. Många av de billigare laserskrivare kan endast skriva ut på standard-size, medium vikt papper. Om det här är allt du behöver skriva ut på, sedan en billigare laserskrivare kommer sannolikt att möta dina utskriftsbehov. Men om du behöver skriva ut på större storlek eller tyngre papper, måste du vara säker på att din potentiella skrivarens specifikationer. Detta behov kan kräva att du köper en större och dyrare modell.

upplösning menas hur många punkter per tum (DPI) en skrivare kan skriva ut. Ju högre DPI ränta, desto högre upplösning. För lägre upplösning, endast text utskrift, en skrivare med en 600 x 600 dpi betyg är allmänt vara bra. Att köpa en laserskrivare med en upplösning på 1200 x 1200 dpi är en helt acceptabel lösning för de flesta utskriftsbehov. En skrivare med högre upplösning som en med 2400 x 2400 dpi är det sannolikt det bästa alternativet om du räknar med att skriva ut mycket grafik.

som datorer, laserskrivare har internt minne marker. Hur mycket minne i en skrivare påverkar upplösning och utskriftshastighet. Att köpa en laserskrivare med minst 4 megabyte (MB) minne och en sida på 20 sidor per minut (PPMS) bör uppfylla de flesta utskriftsbehov. Om du vill skriva ut mycket omfattande handlingar eller ett mycket grafik med hög hastighet, då du kommer att vilja ha en skrivare med en högre PPM takt.

Om du behöver flera datorer att komma åt en enda skrivare, sedan en annan fråga när man köper en laserskrivare är att kontrollera det nät kapacitet. Vissa billigare modeller av skrivare kan bara vara ansluten till en dator åt gången. Många dyrare modeller, dock kommer med interna nätverkskort, vilket gör dem "nätverksklar" skrivare.

Genom att hålla dessa överväganden i åtanke, kan du lättare ska kunna hitta den bästa skrivaren gett dina utskriftsbehov och krav priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.