Vad behöver jag tänka på när köpa en Renoverad Laptop?

välja att köpa en renoverad laptop har många fördelar. Den utrustning tenderar att kosta betydligt mindre än nya modeller, ofta har alla de egenskaper du vill ha och fortfarande har någon typ av garanti. Det finns dock några saker du bör titta efter när man köper en dator notebook eller annan bärbar dator som marknadsförs som renoverats. Här är några tips som hjälper dig att göra ett klokt köp.

När man tittar över de renoverade bärbara datorer som erbjuds av en säljare, är det en bra idé för att utröna vad säljaren menar med renoverade . Tyvärr finns det ibland lite förvirring om skillnaden mellan en begagnad laptop och en renoverad laptop. Begagnade bärbara datorer i allmänhet säljs som den är, medan en renoverad laptop har testats noggrant och ibland uppgraderas med mer minne eller någon annan funktion. Se upp för försäljare försäljning tidigare använda bärbara datorer som inte har kontrollerats och är anpassade till normerna, trots att de marknadsförs som renoverats. Ta en stund att reda ut detta en punkt kan spara dig mycket pengar och frustration på vägen.

En annan faktor har att göra med tjänsten och skydd som erbjuds till köparen. Det är värt din tid att ta en lång titt på garantin och eventuella garantier som följer med renoverade laptop. Det är inte ovanligt att leverantörer kan erbjuda allt från en en-till tre års garanti på angivna delar av anteckningsboken eller laptop. Läs villkoren för garantin, så du förstår vad hårdvara omfattas och vad som inte. Det bästa dator Affären är ofta en renoverad bärbar dator som har garantin som liknar ett nytt system.

jämför pris renoverade bärbara datorn med en liknande ny modell är också en bra idé. Helst ser du ett betydande besparingar utan att offra mycket i vägen för funktioner. Beroende på märke och modell, renoverade datorer får sälja någonstans 20-60 procent av inköpspriset för en ny enhet. Om skillnaden är mindre än tjugo procent, kan du göra klokt i att söka någon annanstans.

En sista fråga när man tittar in i en renoverad laptop är den typ av operativsystemet laddas i systemet. Det är inte ovanligt för konsumenterna att gå med en renoverad enhet bara för att de är missnöjda med den senaste versionen av ett operativsystem. Det finns en god chans att den nyinrättade enheten kommer att använda en äldre men fortfarande populära operativsystemet, ett att konsumenten känner väl och tycker om. Detta kommer inte bara att förhindra frustration från att hantera en ny och främmande, utan även göra det möjligt för konsumenten att vänta tills alla fel identifieras och åtgärdas i de nyare systemversioner före uppgradering.

Allt som allt kan en renoverad bärbar dator vara ett bra alternativ för vem som helst. Eleverna gör mycket bra med renoverade datorer enheter, liksom människor som helt enkelt vill ha ett tillförlitligt system för att använda hemma eller när man är på väg. Med mindre prislapp och en försäkran om att de stora hårdvaran är täckt, kommer med en renoverad enhet är väl värt att överväga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.