Vad är skillnaden mellan Googlebar och Google Toolbar?

Google ™ har gett Internetanvändarna många verktyg för att göra sökning och andra online-upplevelser bättre. Bland dessa innovationer är GoogleBar och Google Toolbar som, om den installeras, kan Google ™-funktion att leva direkt i en webbläsare. Dessutom eliminerar behovet av att besöka Google ™ hemsida att använda sök och andra funktioner.

När du använder Google Verktygsfält kan bokmärken lagras, sök med förslag finns tillgängliga, och webbsidor kan delas med vänner direkt från webbläsarfönstret. Medan GoogleBar och Google Verktygsfält är både användbara verktyg finns det vissa noterade skillnaderna.

Googlebar är ett open source program som skapades för att göra de verktyg som föreskrivs för Internet Explorer ® med Google Toolbar finns för Netscape och Mozilla Firefox ®-användare. Utformningen av GoogleBar och Google Toolbar ser lite annorlunda ut, men vars huvudsakliga funktion är densamma, att sätta Google ™ verktyg i webbläsaren.

En skillnad mellan GoogleBar och Google Verktygsfält var att GoogleBar byggdes av samma grupp av öppen källkod utvecklarna bakom Firefox ® webbläsare, medan Googles internt team av utvecklare skapade Google Verktygsfält. Sedan lanseringen av Mozilla Firefox ®, Google Verktygsfält har utvidgats till att arbeta som ett verktygsfält i Firefox ® webbläsare samt Internet Explorer ®, vilket stöds officiellt verktygsfältet av Google ™ de mer allmänt nedladdade programmet. Utvecklingen bakom GoogleBar har avtagit på grund av vissa av de uppgraderingar till Google Verktygsfält och sprida popularitet.

En av de viktigaste skillnaderna i egenskaper mellan de GoogleBar och Google Toolbar är att den officiella Google Toolbar har automatisk fylla kapacitet , som behöver ytterligare plug-ins för Netscape och Firefox. Även om Google ™ har behållit sitt verktygsfältet till Mozilla Firefox ®, som är baserat på koden som skapade Netscape ®, den officiella verktygsfältet fungerar inte i Netscape Navigator ®. För att kunna använda den här funktionen kommer GoogleBar fortfarande att behövas för att göra detta.

"vad är nytt" på GoogleBar webbplats från Mozilla ® har inte uppdaterats sedan 2006 mest sannolikt eftersom Google Redskap finns till Firefox ® och de senaste versionerna av Internet Explorer ®, men Firefox 1. 5 med installerade GoogleBar och uppdateras till den senaste versionen fungerar fortfarande ganska bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.