Vad är skillnaden mellan CD-replikering och CD överlappning?

Skillnaden mellan CD-skiva (CD) replikering och CD dubbelarbete är att replikering en professionell process som skapar en CD av gjutning den skiva som en exakt kopia av originalet mästaren. Data kan inte läggas till eller ändras i detta fall. Dubbelarbete, å andra sidan hänvisar till brinnande data till en skiva, vilket görs i hemdatorupplevelsen.

Duplicera CD-skivor för eget bruk är billig och bekväm, vilket gör den bättre val för låg-run behov. CD-brännare och populära programvara båda gör ett beundransvärt arbete för en dubbel-ljudspår eller datafiler på CD-R (inspelningsbar) eller CD-RW (läs /skriv) diskar.

Men det finns tillfällen när replikering är ett bättre val. Till exempel, om du har bemästrat en CD med original musik och vill göra 500 exemplar eller mer att skicka ut som reklammaterial till nationella radiostationer, etiketter musik och scouter talang-eller att sälja på spelningar-replikering kommer att billigare och kommer att säkerställa en hållbar, tillförlitlig kopior av högsta kvalitet. Replikering kommer också att inkludera etikett konst och förpackning, vilket ger dina CD-skivor ett professionellt utseende.

I CD-replikering din ursprungliga övergripande används för att göra en som i sin tur gör att en uppsättning stampers göras. Högteknologiska formsprutning gör exakta kloner av befälhavaren, med hjälp av stampers. En päls av reflekterande aluminium följer, försedd med en skyddande lager lack härdas av ultraviolett ljus. Varje CD är gjord på detta sätt, i huvudsak en första generationen replika. Härifrån diskarna passera genom en skrivare för etikett konstverk.

Replikering har många fördelar, bland annat noggrannhet, kvalitet, kvantitet och förpackning. Det självklara valet för en professionell färdig produkt i betydelse för många. Ju större ordning desto bättre pris paus, och priserna kommer att variera. Som en allmän idé om små serier av bara 300 eller så kan du räkna med att betala nära till $ 2,00 (US dollar) per CD. För sträckor 1000 priset vanligtvis sjunker långt under 1,00 $ var, och för större kör det sjunka ännu mer.

Den största bekostnad av replikationen i setup avgifter, vilket ledde till den gemensamma praxis att kräva ett minsta springa på minst ett par hundra exemplar, men vissa företag kommer att fylla mindre upplagor för en premie. Konstverk och andra överväganden kommer också att påverka priset.

I personlig dubbelarbete inte medför några kostnader förutom de råvaror i ett datorsystem, CD-brännare, kopiering programvara och tomma media.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.