Vad är några sätt att förbättra sökmotor Ranking?

Som webbplatsägare, finns det några strategier du kan använda för att förbättra sökmotor ranking. Med högklassigt innehåll och du väljer dina sökord väl kan öka din rankning. En tredje strategi är att byta länkar med andra webmasters.

Den första strategi för att förbättra sökmotor ranking är att lagra din webbplats med välskrivna innehåll. Du måste ta hänsyn till marknaden du försöker att locka till din webbplats och lägga upp innehåll som är unik. Din sökmotor ranking kan minska om du har innehåll på din webbplats som kan hittas någon annanstans på nätet.

En annan faktor som du måste tänka på när du planerar din sökmotoroptimering (SEO) strategi är att välja lämpliga sökord. Det finns ett antal webbplatser som ger dig en lista med sökord samt deras popularitet. Det kan vara frestande att använda de mest populära när du utvecklar ditt innehåll, och detta är ett bra ställe att börja.

När du väljer ett mer populära sökord, kom ihåg att din webbplats kommer att tävla mot alla de andra med samma ord. Ju fler webbplatser som använder samma sökord, desto svårare blir det att förbättra sökmotor ranking. Väljer de mer populära ord och strukturera ditt innehåll kring dem, men använder någon lång svans sökord också.

Long-tail sökord består av flera ord och återspeglar den typ av söktermer som surfar på nätet kommer att använda när man försöker hitta information. Det blir mindre konkurrens mellan webbplatser för lång svans sökord, och du har en bättre chans att förbättra sökmotorn ranking om du använder dessa termer i webbplatsens innehåll. En bonus för dig om du säljer en produkt eller en tjänst är att besökare som landar på din webbplats från lång svans sökordssökningar är närmare att göra ett beslut att köpa än de som använder samma sökord. De vet redan vad de vill och söker en leverantör på den punkten.

Utbyta kopplingar till andra webbplatser är ett bra sätt att förbättra sökmotor ranking, speciellt om du kan länka till en webbplats med en högre rankning än din. När sökmotor sökrobotar går ut via Internet, krypa de via länkade webbplatser samt de viktigaste. Om din webbplats är ansluten till en högt uppsatt en, kan det ge dig en hög sökmotor ranking också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.