Vad är några användningsområden för en andra Datorskärm?

dubbla bildskärmar inställningar är inte bara för nördar längre, en andra datorskärm är en av de snabbaste sätten att öka produktiviteten och samtidigt vid skrivbordet. Det finns så många sätt att använda de extra skärmyta som följer av en andra datorskärm, att vem som helst-från en stannar hemma pappa till en sparsam shopper-kan dra nytta av en andra datorskärm. Här är tio enkla sätt att använda andra skärmen för att göra ditt liv enklare:

 • Programmering dubbla bildskärmar inställningar är allmänt förekommande i de flesta programmerare miljöer. Speciellt när man arbetar på webbplatser, de är ovärderliga eftersom de gör din textredigerare och webbläsare för att synas på samma gång. Förutom in-och fönster-utgång, en andra datorskärmen kan låta dig behålla andra användbara resurser som referensmaterial, chattfönster, dokumentation eller samarbete information.

 • Shopping Även om vissa shopping hemsidor har jämfört motorer byggda i sina gränssnitt, många gör det inte. Kameror, mp3-spelare, datorer och annan elektronik är lätta att jämföra när du handlar, men hur är det skor, böcker eller varor hantverk, som garn? Dessa områden har sällan ett enkelt sätt att jämföra specifikationer och priser för liknande objekt, så att du kan lita på er andra datorskärmen för att ge dig det utrymme som krävs för detta.

 • Banking En andra datorskärmen kan vara just den sak för att göra din elektroniska betalningar och banktjänster processer snabbt och enkelt. När du kan se sin redovisning, kalkylator, betalningsinformation, webbplatser säljare, och bankkontoutdrag alla samtidigt, föreställa sig hur lätt din bokföring kommer att bli. Inget mer att försöka komma ihåg det exakta beloppet, inte mer att glömma att göra poster.

 • Reseplanering Om du någonsin har planerat en resa till en obekant destination, vet du hur svårt det kan vara att samordna resor, logi, sevärdheter och alternativ restaurang. Här är en annan plats där en andra datorskärm kan verkligen göra livet lättare. Sätt upp en karta och ditt förslag till dagordning på en skärm, medan du använder den andra för att söka efter hotell, flyg, och museer.

 • Meny Planering Internet är ett bra ställe att leta efter nya recept, men att jämföra dem och skapa en komplett meny och en inköpslista kan vara lite beskattning på skärmen utrymme. Dubbla bildskärmar inställningar är ett bra sätt att sprida ut och kunna hålla reda på allt.

 • Byt ordningsföljd som kylskåp, garage, bokhyllor och skåp, datorer lagring områden som behöver rengöras och omorganisera från tid till annan. En andra skärm kan göra denna process så mycket enklare genom att låta dig se hur det organiseras-från skrivbordet till mappar-och ger dig friheten att flytta, ändra, arkivera och ta bort saker utan gissningar eller korttidsminne utmaningar.

 • Barnvakt Även om vi inte nödvändigtvis att rekommendera detta som en metod som föredras av föräldraskapet, en andra datorskärmen kan vara ett mycket användbart barnvakt verktyg i en knipa. Strap ungen till en front pack, sele eller upphöjda ryggsäck, och sedan pop i ett Muppet DVD. Medan den unge man trivs med att lära sig alfabetet från Kermit, kan du vara med affärer.

 • Kommunikation För kommunikation guru, en andra datorskärm är ovärderlig. Du kan ha videokonferenser, IRC, IM, och ett stort antal e-postkonton synlig på samma gång. Särskild varning: se upp så att du säger rätt sak till rätt person-slarv med detta dubbla bildskärmar användning kan leda till stor stress.

 • Gaming en andra bildskärm betyder mer utrymme att spela. Har inte alla spelare vill ha mer utrymme att spela?

 • goofing ut i arbetslivet Detta är särskilt användbart i distansarbete möjligheter, när du är på kontoret, men kan också vara användbart när du är i din kub. Sätt upp en skärm med chattfönstret, samarbete gränssnittet eller videokonferens och använda den andra en att surfa, spela ensam, eller tryck upp dina bilder från förra helgen.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.