Vad är IVR?

IVR (interactive voice response) är ett telefoni teknik som tillåter användare att interagera med en databas via telefonens knappsats eller röstkommandon. IVR automatiserade system sparar företagen pengar och resurser anställd, samtidigt som rutinmässig och förfrågningar tillgängliga för allmänheten 24 timmar om dygnet.

De flesta av oss använder IVR system dagligen för att göra saker som balanserar kontrollera bank, hantera kreditkort, kontrollera lagra timmar eller platser, eller beställa receptbelagda läkemedel. Mänskligt samspel är inte krävs på grund av IVR-systemet bara tillåter begränsad tillgång till databasen, men ett alternativ kan finnas för att byta till en levande aktör under kontorstid. IVR-system används också för att rapportera icke-akuta problem till kabel eller tjänster nytta, och att planera möten med regeringen eller statliga ämbetsverk, till exempel Institutionen för motorfordon. Att integrera text-till-tal (TTS) funktionen kan IVR system leverera dynamisk information samt, t. ex. väder, nyheter, trafik eller lager rapporter.

Kampanjer, pollsters och ta emot enkäten också använda sig av IVR-system. I dessa fall placerar systemet utgående samtal. En inspelad röst frågar frågor och begäran om enkla svar, som "ja", "nej" eller "bestämt sig. "Det IVR-systemet kan ha begränsad till omfattande inbyggda röstigenkänning, beroende på kraven för ansökan. Svar kan också gå genom den telefonens knappsats. Tryck 1 för ja och 2 för nej, till exempel. IVR automatisering gör det möjligt att nå betydligt fler personer än genom faktiskt bemanning telefoner.

Vanligen är IVR system installerade i egen regi, men Det finns också "ut på entreprenad erbjuder lösningar eller säkerhetsplaner. Dessa IVR som underhåller systemet på sina egna lokaler och integrerar dem via kundens nätverk. OSP-lösningar har fördelar och nackdelar. Uppenbara fördelar är att undvika installation av ett nytt IVR infrastruktur och ett IVR-kunniga personal för att underhålla systemet. Nackdelar kan vara en funktion-set eller en mall som kanske inte passar din affärsmodell och som du vill, och överlämnade kontrollen över viktiga funktioner skjuts upp till IVR-systemet.

Dåligt konstruerade IVR-system ofta kritiseras av allmänheten för att inte lämna lätt eller hjälpsamma hjälp. Målet Konstruktionen av IVR system bör vara att få kunden vad han eller hon behöver i så få steg som möjligt samtidigt som säkerheten och logistiska behov. Sökmotorer kommer att avslöja en mängd länkar till IVR-system och tillhandahåller lösningar för att hjälpa dig hitta rätt IVR system för ditt företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.