Vad är CBox?

CBox är en unik chatt widget som kan genomföras på en webbplats så att besökare kan kommentera och chatta med webbplatsen ägaren eller andra besökare. Dess förmåga att låta användare samtidigt lämna meddelanden och chatta gör den till den idealiska lösningen för webbplatsägare som söker ett program som både har förmågan att ge märkning och chatta alternativ. En grundläggande version av CBox är tillgänglig för allmänheten gratis.

CBox inte kräver Flash, Java eller komplicerade plugins att fungera. CBox möjliggör användning av anpassade uttryckssymboler och inte medför spam på användarna. Bland dess funktioner, stoltserar det budskap historia och anpassningsbara färger och ger webbplatsägare möjlighet att välja vem som kan använda programmet. Dessutom kan programmet stödja verksamheten av hundratals användare på en gång utan att äventyra funktionaliteten av ansökan eller den webbplats som den värd.

De som går in CBox hittar ett realtid meddelandetjänst. Användare kan skriva meddelanden som stannar synliga långt efter det att de loggar ut för ansökan. De får även använda programmet som ett chattrum att delta i levande samtal med andra medlemmar. Många webbplats ägare kommer att upptäcka att tillhandahålla en chatt widget för dem som har gemensamma intressen är ett bra sätt att gruppera läsare och uppmuntra kontakter och samtal.

Individuella erfarenheter från tillämpningen varierar beroende på webbplatsen ägarens anpassning preferenser och om den version av programmet är gratis eller premium. Exempelvis kan användare av Premium-version höra ljud anmälningar, se vem som är online och har en lösenordsskyddad användarnamn. De som använder gratisversionen får inte ha något av dessa alternativ är tillgängliga för dem och kanske även att manuellt uppdatera programmet för att se nya meddelanden.

Bloggare kan också finna att lägga CBox på sina bloggar en bra investering. Genomförandet av en chat-funktion på en blogg kan innebära ökade läsare tittandet. Genom att uppmuntra interaktivitet, kan CBox erbjuda ett sätt för bloggare och läsare att interagera på ett mer personligt plan.

CBox kan genomföras genom att först besöka sin officiella webbplats. De som är intresserade av att använda programmet måste registrera sig på webbplatsen. Då kommer de att uppmanas att infoga en förutsättning kod på deras hemsida. Webbplats ägare eller bloggare kan välja att uppgradera till premien, betalt version som erbjuder fler funktioner och bättre alternativ stöd än den fria versionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.