Vad är C + +?

C + + är en typ av dator programmeringsspråk. Skapad 1983 av Bjarne Stroustrup, C + + var avsedd att fungera som en förbättrad version av programmeringsspråket C. C + + är objektorienterat och anses vara ett högnivåspråk. Men den dragen låg nivå anläggningar. C + + är ett av de mest använda programmeringsspråk.

Utvecklingen av C + + började faktiskt fyra år innan den släpptes, 1979. Det började inte ut med namnet C + +, den första hette C med klasserna. I den senare delen av 1983, C med klasser användes första gången för AT T: s interna behov programmering. Namnet ändrades till C + + senare samma år. C + + inte släpptes kommersiellt förrän den senare delen av 1985.

utvecklades vid Bell Labs, + C + förstärkt programspråket C i en mängd olika sätt. Bland funktionerna i C + + är klasser, virtuella funktioner, mallar och Operatoröverlagring. C + + språket räknas också multipelt arv och undantagshantering bland sina många funktioner. C + + infördes användningen av de deklarationer som uttalanden och omfattar mer typkontroll än finns med programspråket C.

Betraktas som en delmängd av programspråket C, har C + + en mängd funktioner som ingår i dess föregångare. Som sådan C-program i allmänhet kan köra framgångsrikt i C + + kompilatorer. Men det finns några frågor som kan leda till C-kod för att utföra olika sätt i C + + kompilatorer. I själva verket är det möjligt för vissa C-kod vara oförenligt i C + +.

C + + programmering språk skapades för UNIX, som ger programmerare med fördelen att kunna ändra koden utan att ändra den, C + +-kod går att återanvända. Dessutom är biblioteket skapa renare i C + +. C + + programmering språk betraktas bärbara och inte kräver användning av en specifik maskinvara eller bara ett operativsystem.

En annan viktig del av C + + är användandet av klasserna. Klasserna hjälpa programmerare med organisationen av deras kod. De kan också vara till nytta för att hjälpa programmerare att undvika misstag. Men det finns tillfällen då misstagen inte slinka igenom. När detta händer kan klasser vara till hjälp för att hitta fel och åtgärda dem.

Den ursprungliga C + + kompilator, kallad Cfront, skriven i C + + programmering språk. C + + sammanställning anses effektivt och snabbt. Dess hastighet kan tillskrivas dess höga funktioner i samband med sin låga nivå komponenter. I jämförelse med andra språk programmering, C + + ses som ganska kort. Detta beror på att C + + lutar mot användandet av specialtecken i stället för sökord.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.