Hur väljer jag det bästa Peer to Peer-nedladdningar?

Välja det bästa peer to peer-nerladdningar kan vara en knepig uppgift. Många sajter har stängs på grund av upphovsrättsintrång kränkningar, och andra fortsätter att arbeta med medlemmar att kunna aktivt delta i olagliga filöverföringar. För att hitta den bästa peer to peer-nerladdningar måste du troligen börja med att göra en noggrann sökning på Internet av alla tillgängliga alternativ, och hitta de som är både lagligt och säkert.

Det finns många typer av peer to peer hämta webbplatser. De flesta av dessa används för överföring av musik, filmer och filer spelet. Detta i sig är inte fel, men många användare utnyttjar den öppna karaktären av dessa platser genom att överföra material att de inte har tillstånd att dela med andra utan skriftligt tillstånd. Om du gör det anses brott mot upphovsrätten och är förbjudet i de flesta områden.

Du kan säkert använda en av dessa platser så länge du inte laddar ned något som är upphovsrättsskyddat. Tyvärr, med de flesta platser är det lättare sagt än gjort. Användare på många av dessa platser har bara upphovsrättsskyddat material. För att hitta peer to peer-nedladdningar som är lagliga och säker, kanske du måste gå med en mindre populär webbsida.

Många up and coming band erbjuder sina musik för nedladdning utan kostnad och låta sina sånger som distribueras fritt. Det finns specialiserade peer to peer-nerladdningar som erbjuder musik av detta slag, lagligt och utan skuld. Det finns också juridiska webbplatser som erbjuder åter in versioner av populära låtar.

Spel och film peer to peer-nerladdningar bör användas på samma sätt, trots att hitta spel eller rörliga bilder utvecklats av nybörjare formgivare och filmskapare inte är lika lätt som att hitta äkta musik på detta sätt. För att hitta lagliga platser göra en online-sökning efter "legal peer to peer-nerladdningar" och se vad som kommer upp. Se upp dock, för även om många webbplatser är lagliga, kan de tillåta fortfarande användare utföra olagliga nedladdningar.

Du bör även komma ihåg att ha ditt antivirusprogram uppdaterat, eller för att få programvara om du inte använder virusskydd. Peer to peer-nerladdningar kan innehålla virus, trojaner och ad-ware som kan vara skadliga för datorn. Genom att göra Skydda dig i förväg, kan du undvika kostsamma problem senare.

Om du föredrar att ladda ner mainstream musik och annat material finns webbplatser som tillåter dig att göra det lagligt. Det är i allmänhet en kostnad för att använda dessa platser, men det är ett litet pris att betala i jämförelse med inför juridiska avgifter för nedladdning olagligt. Avgifter kan debiteras månadsvis, per nedladdning, eller båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.