Hur väljer jag de bästa gratis programvara datasäkerhet?

gratis dator säkerhetsprogram är något som varje datoranvändare bör vara medvetna om. Normalt alla funktioner som finns i kommersiella, kan dyr säkerhetsprogram vara deras fria alternativ. Användare bör notera att det finns en skillnad mellan gratis säkerhetsprogram som faktiskt är gratis och shareware som vanligtvis är fritt på försök men kräver ett köp efter en viss tid. Följande är några tips för att hitta och ladda ner de bästa gratis säkerhetsprogrammen tillgänglig.

Se upp med minnesförbrukning. Nedladdning stort, kan clunky program störa aktiviteter på en användares dator. Kontrollera tillgängligt minne innan du laddar ner program som förbrukar en viss tilldelning av minne resurser. Var medveten om att säkerheten program kommer att köras i bakgrunden på en dator och kan påverka funktionen hos en dator. Det är möjligt för en användare att ladda ner ett säkerhetsprogram och sedan se en betydande minskning av datorns svarstid på grund av minnesproblem.

Titta efter programvara med allt-i-ett funktion. Men tyvärr fullständiga lösningar finns för enstaka frågor, fri programvara datasäkerhet brukar ta hand om ett problem per program. Exempelvis kan användare finna sig med att ladda ner ett separat program för anti-virus, anti-spyware och anti-spam skydd. Om möjligt bör du vara nedladdning av programvara som skyddar mot flera säkerhetsfrågor på gång för att undvika konflikter mellan programmen.

Eftersom många fria program är begränsade i sin natur och är endast avsedd för en viss funktion, användarna uppmuntras att identifiera sina behov innan man hittar och laddar ner gratis programvara för datasäkerhet. Antivirusprogram skyddar datorn mot maskar, trojaner och annan malware. Anti-spyware-program gör det svårt för personlig information som kreditkortsnummer och lösenord för att lyftas från en dator. Anti-spam program som kan hålla irriterande reklam och andra oönskade intrång i schack. Fastställande av specifika säkerhetsbehov kan begränsa val fördelas mellan fri datasäkerhet programvara tjänster och led en användare i rätt riktning.

Kolla

teknik forum. Bloggar, anslagstavlor och andra särskilda webbplatser för att bedöma och jämföra fri programvara datasäkerhet kan vara biljetten till att hitta programvara som är kompatibel med en användares behov. Anslagstavlor ägnas webbläsare kan vara särskilt värdefullt, eftersom webbläsaren användare ofta misstag ett säkerhetsproblem för en webbläsare problem. Ofta, moderatorer och andra användare råd användare att ladda ner gratis programvara för datasäkerhet för att eliminera säkerhetsproblem som källan till problemet. Som en följd av detta kan användare hitta lösningar i form av fri programvara datorsäkerhet förslag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.