Hur väljer jag de Bästa Online Digital Photo Storage?

Det finns fyra saker att tänka på när vi letar efter de bästa online digital foto lagring: äganderätt till data, tillgänglighet, kapacitet och format. En framgångsrik övergång till digital fotografering har skapat ett behov av en rad kompletterande produkter och tjänster. Det senaste tillskottet till den växande listan av stödtjänster är digital lagring av foton. Genom att använda denna typ av tjänster, professionella och amatörfotografer kan ladda upp sina bilder för Internet.

För en professionell fotograf, det finns flera fördelar med användningen av digitalt foto lagring. Efter fotograferingen kan fotografen publicera den redigerade bilder för kunden att se över. Kunden kan ange vilka bilder han vill, vilket gör att fotografen att avsluta så mycket snabbare. Detta verktyg kan också användas för att publicera en portfölj av arbete på en webbplats. Potentiella kunder kan se exempel på tidigare arbete och avgöra om de vill anställa en fotograf.

amatörfotografer också kan dra nytta av denna typ av lagring. Detta är ett bra sätt att lagra familjefoton samlats under åren. Bilderna kan ses genom att välja användare, och det är ett mycket kostnadseffektivt sätt att dela digitala foton med familj och vänner i olika länder.

Det första du bör kontrollera när man tittar på olika digitalt foto lagringsplatser är som behåller äganderätten till data eller bilder. Detta är en mycket viktig fråga, som bilder och filmer kan säljas till medier och företag reklam. Be att få detaljerad information om var lagring är belägna och kontrollera kontraktet text för att säkerställa att äganderätten uteslutande behålls av kontoinnehavaren.

Tillgång till digitalt verktyg foto lagring vanligtvis förvaltas genom unika användarnamn och lösenord. Några av de mer sofistikerade webbplatser har olika roller, allt från administratör till tittaren. Den person som laddar upp filerna kan ge visning rättigheter till vissa bilder, eller förlänga uppladdning tillgång till andra människor. Denna funktion ökar förmågan att dela filer och skapa en online-arkiv.

Titta

på den totala lagringskapaciteten som följer med olika digitalt foto lagringsplatser. Bildfiler ofta är relativt stora och kräver betydande lagringsutrymme. Många lagringsplatser erbjuder ett specifikt utrymme gratis, och sedan har ytterligare utrymme för ett pris. Tänk om din aktuella krav lagring av foton, och uppskatta dina behov i tre till fem år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.