Hur kan jag stoppa Bra e-post från Vara arkiverats fel i min massutskicksmappen?

Många skapa ett massbrev mapp i sitt e-postprogram för att minska mängden spam eller e-post skräp som kan skara upp sina inkorgar. Med hjälp av spamfilter detta kraftigt kan minska spilltid hantera skräppost, men spamfilter är inte idiotsäkra-vissa e-postmeddelanden du vill ta emot i inkorgen kan av misstag in i din skräppost eller massutskick av broschyren. Du vill inte meddelanden från familjemedlemmar, listan tjänar du prenumererar på, eller ett företag e-post får "förlorat" i ett massmail mapp. Dessutom bör du inte behöva vada genom en sådan mapp för att försöka hitta de viktiga saker.

Trots att spridningen av e-postfilter, det finns mycket enkla sätt att stoppa god e-postmeddelanden från att arkiveras i din bulk e-mappen. Din e-postprogram kan ha möjlighet att markera posten som "skräp" eller "inte skräp. " När du markerar mail som "inte skräp, det kommer att hamna i inkorgen istället för i din massutskick mapp. Gör detta över tiden och ditt spamfilter bör få utbildning i att veta att denna typ av e-post är inte spam.

En annan sak du kan göra för att minska god e-postmeddelanden från att arkiverats fel i din massbrev mapp är att se din adressbok innehåller e-postadresser som du förväntar dig att ta emot e-post från. De flesta e-postleverantörer hålla en praktisk adressbok där du kan lagra e-postadresser som räknas. Var noga med din adressbok innehåller e-postadresser till familj, vänner, favoritlista serverar och kollegor och du bör kunna minska antalet goda e-postmeddelanden som arkiverats fel.

Om du är jobbsökande och skickar ut igen till olika e-postadresser, kanske du vill lägga till dessa adresser, åtminstone tillfälligt, till din adresslista. Du kan alltid ta bort dem senare om du inte hör av bolaget.

Dessa två enkla steg tillsammans bör bidra till att minska de flesta av dina problem med misfiling e-postmeddelanden i din massutskick mapp. Ändå e-posttjänst program och filtrerar bort skräppost har olika funktioner. Om dessa lösningar inte fungerar, kontrollera optioner eller inställningar i ditt e-postprogram för att se om det finns andra förslag din e-postleverantör kan ha.

En annan sak du kan göra, som de flesta e-postprogram och leverantörer av Internet gör det möjligt, är att inrätta en "dummy" e-postadress. Detta sätt om du bad om din e-postadress för att registrera sig hos vissa företag, får du den "dummy"-adress, i stället för din verkliga e-post, som du bara ger till dem du vill få e-post från. Mest spam, reklam och liknande kommer att hamna i huvuddelen mappen på dockans adressen i stället sändas till din verkliga adress.

När du är jobbsökande, särskilt på webbplatser som Craigslist , ofta du inte vet vilken e-postadress för att söka till svar e-post. Eftersom en del jobberbjudanden kan bluffar, det är rekommenderat att du inte skickar återupptar en anonym Craigslist post. Istället kontakta personen och be om en e-postadress från företaget innan de skickade längs en meritförteckning, sedan lägga till adressen i din adresslista.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.