Vad är en Minisite?

En minisite eller sitelet är en liten plats, vanligen en enda webbsida som innehåller en massa olika funktioner. Några av dessa platser är enkla "opt-in" registreringar för nyhetsbrev eller ezines. De har bara lite information om nyhetsbrev och kan ha ett domännamn som matchar nära namn på nyhetsbrevet. Eftersom de tar liten plats, de är ofta mycket billigt att köpa.

En annan vanlig typ av minisite är en ägnas åt att sälja en enda produkt. Kanske har du en bra uppfinning som du vill sälja online. Huvudsak minisite sedan fungerar som en försäljning brev till potentiella kunder. Den kan innehålla ett fåtal bilder, omdömen, förklaring av produkten, och beställningsinformation. Alternativt denna typ av minisite kan tillägga ytterligare en webbsida för att täcka beställningsformuläret, men om du vill hålla det enkelt, kan du ta emot beställningar per telefon eller e-post.

Minisites kan också tjäna som affiliate sidor . En enda sida med en catchy, vanligen söka domännamn dirigerar folk till en mycket större webbplats, eller åtminstone en del av det. När du har en webbplats som innehåller många produkter, kan du skapa ett par Minisites att skapa uppmärksamhet och intresse för enskilda produkter.

Du kan också använda en minisite som en snabb google annons Moneymaker. Om du kan skriva en eller två artiklar på en förstasida som har hög pengar genererar annonser, och du väljer ett domännamn för området som sannolikt kommer att uppnå en hög ranking i sökmotorerna, kan du ha ett utmärkt sätt att generera intäkter med betala per klick reklam. Dessutom är när fastighetsbildningen upp, du brukar inte göra någon typ av fortsatt skrivande. Webbplatsen är tänkt att vara liten, innesluten och mycket specifika.

Det finns ett antal webbplats Företag som erbjuder programvaruprodukter om hur du skapar Minisites. I allmänhet dock den viktigaste delen av att göra sitelets tillgänglig använder nyckelord upprepning och välja ett domännamn som sannolikt kommer att dyka upp i den första sidan eller två av sökmotorer. Grafik bör inte överbelasta sajten, men några bilder kan göra en sida attraktivt, eftersom du vill att webbplatsen för att laddas snabbt och vara nära tillgänglig omedelbart.

Kostnad för att hysa dessa platser är i allmänhet ganska billigt. Det kan vara så billig som $ 30 US dollar (USD) per år att vara värd flera samtidigt. En del hävdar dessa ögonblick Moneymakers, men som verkligen beror på din användning av minisite och dess syfte. Vissa sitelets inte genererar intäkter i pay per click-annonser, eller snabbt sälja produkter. Andra är inte lika framgångsrika eller att ta tid för intresse att utveckla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.