Vad är eMötesplats?

En eMötesplats är ett möte som äger rum över ett elektroniskt medium som använder ett speciellt mjukvarupaket. Använda eMötesplats är ett billigt alternativ till att resa fysiskt till en plats för att träffa en kund eller annan del av företaget. Termen eMötesplats kan också tillämpas på ett märke av dating programvara. Är dock dating ansökan inte i fokus för denna artikel.

När företag fortsätter att kämpa med de stigande kostnaderna för affärsresor finns det ett antal alternativ som saluförs. Ett av dessa är eMötesplats programvara. Detta program kommer att underlätta ett möte i en mängd olika sätt, bara en som ger videokonferenser kapacitet. Den eMötesplats plattform har potential att spara företag miljoner på resor och kommunikationssystem kostnader, enligt en programtillverkaren.

Nyckeln till någon eMötesplats är VoIP, eller Voice Over Internet Protocol. Detta möjliggör naturlig röst överföring via Internet och har ersatt telefon ansökningar i vissa situationer. Utan denna förmåga skulle eMötesplats kapacitet avsevärt minskas, om än inte helt elimineras.

För dem som deltar i en eMötesplats, funktioner vissa programpaket erbjudandet kan inte vara mycket annorlunda än vad de kunde förvänta sig om de var på den fysiska mötesplatsen. Vissa erbjuder även realtid ritning program, till exempel vad man kan förvänta sig att se från en lärare som använder en whiteboard. I en del av bildskärmen, kan en person som förklarar ett begrepp som han är teckning ett diagram eller en skriftlig ett utkast som visas på en annan del av skärmen.

För dem som är förhindrad att delta i bo eMötesplats, det finns ett annat alternativ. Vissa program har fördelen att spara video delar, eller hela mötet, för senare uppspelning. Detta är självklart något som aldrig kan göras på ett traditionellt möte. Den ser till att en verkställande, oavsett hur upptagen han eller hon kan vara, alltid har tillgång till ett viktigt möte.

Det bästa eMötesplats mjukvaran kommer även att omfatta en rad andra funktioner, t. ex. integrering med olika operativsystem system och annan programvara. Detta gör att information som tas från mötet och användas på flera olika sätt. Längre, eftersom inte alla verkar på samma mjukvaruplattform, även inom ett företag, kan flera plattformar funktionen som kritisk.

Förutom att vissa av dessa nyare funktioner eMötesplats programvara kan också inbegripa ett antal välkända funktioner som chatt och fildelning. Dessa funktioner är mycket användbara till nästan varje användare, av vilka många redan har en grundläggande kännedom om deras verksamhet. Medan en eMötesplats alternativ kanske inte det bästa valet i varje situation kan komma att ändras väsentligt sätt ett företag gör affärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.