Vad är WordArt?

WordArt ® är en stiliserad print program som används i Microsoft Word ®. Det används för att göra djärva och lägg karaktär text i ett dokument och ingår i de flesta Microsoft skriva program. WordArt ® kan användas för titlar, rubriker och underrubriker, eller helt enkelt att göra ren text mer extravagant. Variationer på Microsofts ursprungliga ansökan finns i form av iWork ® för Apple, ScriptFu ®, StarOffice ® och FontWork ®.

Många olika specialeffekter kan tillämpas på WordArt ® text och dessa effekter kan kombineras för många stilar. För att använda den aktuella texten skall i verktygsfältet nyckel eller rullgardinsmenyn kan klickas, varvid en textruta visas. Precis som alla andra texten, orden ändras skrivs med tangentbordet. Efter texten är beslutet att de olika stilar och format i WordArt ® är plockade. Det finns flera färger och nyanser av text, samt många motiv på texten, som skuggor, bleknar och ränder.

Texten finns i böjda och blockerade former, både vått och torrt, och kan manipuleras på många sätt. När storlek, typ och form av texten avgörs, kan det vara utsträckt göras bredare eller smalare. Det kan också vara avrundade i kanterna att böja runt andra text eller bilder. Det kan vara spunna i sidled eller upp och ner eller skrivs ut i en spiral.

WordArt ® är populärt eftersom det kommer med alla av Microsoft Suite-program, inklusive PowerPoint WordArt ® och Office WordArt ®. Texten effekter kan tillämpas på kalkylblad, diagram, tabeller, eluttag, och textdokument. De kan åtföljas med text eller bild, och kan överlappa dessa funktioner för att skapa 3D-effekter och många olika layouter. WordArt ® är populär för skolprojekt samt kontors-och organisatoriska presentationer.

enkelt användas av de som inte är så dator kunniga kan WordArt ® nås med ikonen i verktygsraden på alla Microsoft-program. Ikonen är bilden av en dubbel-blockerad bokstaven "A" lutas åt sidan. De flesta program transportera så många som 25 olika text varianter. Den manipulativa effekter i texten är lätt att kontrollera för barn, med enkla skriva, stretching och flytta, och inte kräver HTML kunskap.

Alternativ till WordArt ® innefattar helt enkelt öka storleken på ren text, avstånd ut den och lägga till färg, eller kopiera och klistra in text från Internet eller andra program. Dessa alternativ är mindre praktiskt och vissa program från Microsoft kommer inte att kopieras och klistras text från Internet. Dessa typer av texter är också betydligt mindre hanterbara, vilket gör den formaterade texten i WordArt ® enklare att hantera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.