Vad är Tellme?

Användningen av Internet och telefon tekniken har blivit något som många människor är beroende av varje dag. Med hjälp av dessa tjänster kan ta många former, kräver katalog stöd till ett telefonnummer med hjälp av Google för att hitta restauranger i en stadsdel, och även med hjälp av gula sidorna för att hitta information om en viss verksamhet. Framsteg inom teknik och ökad användning av mobiltelefoner har producerat flera tekniker, en av dem Tellme ®, vilket tillåter användare att ringa eller skicka ett Short Message Service (SMS) meddelande att hämta affärsinformation eller telefonnummer. Ringa Tellme ® är ett bra sätt att hitta en pizzeria på vägen till filmkväll med vänner.

Tellme ® använder röst xml att tillåta röst input från en samtalsgrupp. När en användare ringer Tellme ® 800 många är de presenteras med en förteckning över kategorier av information som de kan komma åt via Tellme ®-tjänsten. När den som ringer söker information, läser Tellme ®-tjänsten de hittade information tillbaka till den som ringer. Om begäran vidarebefordras via SMS, ett textmeddelande skickas tillbaka till det telefonnummer som initierade begäran.

Kategorier för saker som väder, aktiekurser, idrott och andra tjänster är tillgängliga för att hjälpa den som ringer att hämta information. Förutom kategorier, har Tellme ® en lista med genvägar som kan användas var som helst i menysystemet få tillgång till särskilda tjänster, t. ex. tid eller väder.

Tjänsten tillhandahålls av Tellme ® kan användas från vilken telefon som helst och är fri som inte kräver registrering. Om ett konto har skapats kan den användas för att lagra vissa sökningar som favoriter. Till exempel väderprognos för vilken stad som helst kan lagras som en favorit att tillåta upprepad användning av produkten.

Tellme ®-tjänsten är ett utmärkt sätt att få information om gå och kan tryggt användas i bilen eller i en fullsatt miljö när en telefonkatalog eller dator kanske inte finns tillgängliga.

Tellme ® förvärvades av Microsoft 2007, vilket gör att programleverantör till teknik inflytande taltjänster i nya och befintliga produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.