Vad är Hulu?

Hulu ™ är en webbplats lanserades i början av 2008 som är byggd för att strömma video till användarna. Till skillnad från många tidigare streaming video tomten, som gjorde illegal användning av kommersiella fastigheter från TV och video, har Hulu ™ allt en fullt laglig, korrekt licensiering innehåll från upphovsrättsinnehavarna. Den finansierar sig via reklam, dvs både i sidebars på webbplatsen och i korta klipp antingen i början av videon eller med jämna mellanrum under visning.

De två ägarna av webbplatsen Fox Entertainment gruppen och NBC Universal, två av de största TV-nätverk. Detta partnerskap gör det möjligt Hulu ™ att dela ut en stor mängd populära programmeringsspråk, vilket bidrog till det snabbt att få en kritisk massa och locka andra leverantörer att ansluta sig till det också. För närvarande Hulu ™ funktioner visar och klipp från USA, FX, hastighet, E!, Syre, Bravo, PBS, G4 och Comedy Central, bland annat. Huvuddelen av populära visar på Hulu ™ emellertid komma från antingen Fox eller NBC.

Ett antal äldre visar har börjat se ut på Hulu ™ också, bland annat gamla sitcoms från 1960-talet och 1970-talet. Licensavtal har gjort Hulu ™ för att få full säsonger av dessa visar för högkvalitativ distribution, vilket gör platsen omedelbart populärt bland äldre fans eller fans av retro tv. Samtidigt håller Hulu ™ tillräckligt med ström visar igång att göra det den självklara destinationen för moderna TV-tittare också.

Förlagan till Hulu ™ för aktuella visar en tendens att vara att de kommer att visa nuvarande fem episoder av showen, för att inte störa alltför mycket med DVD försäljning eller repriser. Detta är idealiskt för personer som inte har en tv och vill hålla sig uppdaterad med shower, eller för den som har missat det senaste avsnittet eller två av sina favoritprogram. Samtidigt som det finns ett stort utrymme för mer djup ska läggas till arkiv visar Hulu ™ bär, att det ägs och drivs av två stora nätverk begränsar mängden av konkurrensen som är beredd att ge traditionella sändningar, som i sin tur bidrar det attrahera och behålla andra nätverk.

För annonsering, är Hulu ™ främst av en modifierad kommersiell modell. Med jämna mellanrum under visningen, vanligen tre eller fyra gånger, en kort femton andra annons plats spelar. Den här annonsen plats är i allmänhet för samma produkt eller tjänst och kan ibland helt enkelt vara samma annons upprepas ett antal gånger. Hulu ™ sänds också många annonser för ideella organisationer. Ibland kommer Hulu ™ ger användaren ett alternativ till denna kommersiella modellen, där de kan välja att titta på en något längre, i allmänhet mellan en och två minuter, mini-video annons, eller för att ta de traditionella kommersiella rutten.

För en del visar, i allmänhet de som har pension från luften, kommer Hulu ™ erbjuder hela arkivet av showen. "Studio 60 på Sunset Strip" är ett bra exempel på detta, med hela springa av showen tillgängliga online. Andra visar kan ha alla gångna säsongen tillgängliga, men inte hela innevarande säsong. Vissa kan ha hela innevarande säsong, men ingen av de tidigare säsongerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.